Architect Berkel en Rodenrijs2023-11-14T15:41:47+01:00

Award-winning architectenbureau

Architect in Berkel en Rodenrijs

U heeft bouwplannen in Berkel en Rodenrijs en zoekt een architect. Samen met u ontwerpen wij een luxe villa, een toekomstbestendig bedrijfspand of duurzame zorgwoningen met de juiste uitstraling en sfeer.

Onze architecten luisteren, visualiseren en realiseren. Zo overtreffen we uw verwachtingen en zorgen we voor het wow-effect.

Zonder Houweling Architecten was het nooit gelukt. Het is een plezierig bedrijf met adequaat personeel. Het resultaat is mooier dan wij ooit hadden kunnen voorstellen. Het is gewoon een 10 geworden.

Maarten Bink | Camper Center Rotterdam

Kies de beste architect in Berkel en Rodenrijs

Als u kiest voor Houweling Architecten op uw droomkavel in Berkel en Rodenrijs, dan worden uw verwachtingen overtroffen. Onze ontwerpen hebben niet één bepaalde stijl maar zorgen altijd voor het wow-effect. Het wordt een villa, bedrijfspand of zorgwoning die exact aansluit bij uw wensen.

Over ons

Meer dan een architectenbureau

Wij staan niet bekend om een bepaalde stijl maar realiseren unieke ontwerpen door naar u te luisteren. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op of download alvast onze bedrijfsbrochure.