Afscheid van Barry

Na 11 jaar werkzaam op ons kantoor als secretaresse, heeft Barry het besluit genomen om te gaan stoppen met werken. Natuurlijk hebben we haar vertrek niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als afscheid heeft ze zelf ook nog iets geschreven. We wensen haar veel geluk voor de toekomst en bedanken haar voor de 11 jaar bij ons op kantoor.

Afscheid Barry 1
Afscheid Barry 2
Afscheid Barry 3

Kantoorgebouw Sasma in gebruik

Enkele maanden geleden is het kantoorgebouw van Sasma opgeleverd, na een fijne samenwerking met de opdrachtgever en gebroeders Huurman uit Zoetermeer. Het ontwerp van dit pand, waarbij de wensen van de opdrachtgever, routing, klimaat, licht, zichtlijnen, zonwering en beleving op een slimme manier zijn samengebracht, sprak de klant direct aan. 

Sasma Opgeleverd En In Gebruik 1
Sasma Opgeleverd En In Gebruik 2
Sasma Opgeleverd En In Gebruik 3
Sasma Opgeleverd En In Gebruik 5

Vacature Architect/Ontwerper

Voor de uitbreiding van ons enthousiaste team zoeken we een (fulltime) Architect/Ontwerper.

Wij bieden:
Een moderne, inspirerende werkomgeving, nieuwe technieken zoals VR. Een breed scala aan projecten in particuliere en projectmatige woningbouw, utiliteit en zorg. Binnen ons bureau is een prettige sfeer waarbinnen betrokken medewerkers met elkaar samenwerken aan heel diverse projecten in een enthousiast en gedreven team. En dat doen we al ruim 45 jaar met veel plezier!

 

Vacature Architect 2021 03 25 Met Logo
Vacature Architect Advertentie

Houweling Architecten op Instagram

Wij hebben nu ook instagram. U bent al gewend dat we op Facebook, LinkedIn en Pinterest onze projecten laten zien, maar we merkten dat Instagram voor ons ook belangrijk werd. Daarom hebben we hard gewerkt aan mooie foto's om u ook via Instagram op de hoogte te houden van onze projecten en sinds een paar dagen zijn we online.

Via deze link komt u op onze Insta account. We vinden het leuk als u ons volgt en onze berichten leuk vindt. 

2021 02 16 Insta Feed Houweling 5
2021 02 16 Insta Feed Houweling 4