Studenten op kantoor

Wij zijn erkend leerbedrijf en werken als bureau altijd graag mee aan stages of studieprojecten, hier krijgen we ook veel aanvragen voor.
Helaas kunnen wij deze aanvragen niet allemaal positief beantwoorden, de stageplekken zijn bijna altijd bezet. Het is mooi om jonge mensen het vak van architect of bouwkundig tekenaar te laten zien en leren, nog mooier als ze daar zelf ook enthousiast van worden.

Op dit moment zijn Raymond Plat en Jonathan Wolters bij ons aan het werk, studenten van de Hogeschool Rotterdam en van de Academie van Bouwkunst Rotterdam. De een volgt een traject van werken-leren en de ander is stagiair architectuur, zij stellen zich graag aan u voor.

 

Personeel HA Social Media 2020 10 05
Studenten Bij HA Jonathan En Raymond

Hof van Berkel opgeleverd

De Nul Op de Meter woningen (NOM) in Hof van Berkel zijn opgeleverd en kunnen bewoond gaan worden. Een uniek woningbouwproject in Lansingerland door Houweling Architecten en Batenburg Bouw & Ontwikkeling.
In de Goed Wonen bijlage bij de Heraut van 7 oktober jl. kijken Jan Houweling en Erik Batenburg terug op een mooie samenwerking en lopen ze samen een rondje langs de opgeleverde woningen.

NOM Woningen Opgeleverd 1
NOM Woningen Opgeleverd 2
NOM Woningen Opgeleverd 3
NOM Woningen Opgeleverd 4

Uitbreiding team Houweling Architecten

Ons team is uitgebreid met architect (Michel van Soolingen) en een klant- en vastgoedadviseur (Mieke Veldkamp). Een vastgoedadviseur is nieuw voor ons bureau, dankzij Mieke hopen we u nog beter te kunnen helpen in het voortraject bij uw bouwplannen. Michel en Mieke stellen zich hieronder graag voor. 

Via deze link kunt u ook kennis maken met ons complete team. 

2020 10 05 Michel En Mieke
2020 10 05 Personeel HA Social Media

Start bouw woning Boskoop

In oktober start de bouw van een nieuwe woning op een schitterende locatie omringd door water in Boskoop.
Voor onze opdrachtgever hebben wij deze landelijk moderne woning ontworpen, welke zal worden uitgevoerd met traditioneel (gekeimd) metselwerk, verduurzaamd hout en met een rieten kap.

Nieuwbouw Boskoop Landelijk Modern 1
Nieuwbouw Boskoop Landelijk Modern 2
Nieuwbouw Boskoop Landelijk Modern 3
Nieuwbouw Boskoop Landelijk Modern 4