Houweling Architecten op Instagram

Wij hebben nu ook instagram. U bent al gewend dat we op Facebook, LinkedIn en Pinterest onze projecten laten zien, maar we merkten dat Instagram voor ons ook belangrijk werd. Daarom hebben we hard gewerkt aan mooie foto's om u ook via Instagram op de hoogte te houden van onze projecten en sinds een paar dagen zijn we online.

Via deze link komt u op onze Insta account. We vinden het leuk als u ons volgt en onze berichten leuk vindt. 

2021 02 16 Insta Feed Houweling 5
2021 02 16 Insta Feed Houweling 4

Projecten in 2021

Voor het nieuwe jaar staan er al diverse projecten op de planning die in uitvoering gaan. We laten alvast een paar projecten zien waarvan de bouw net gestart is, zal starten in het voorjaar van 2021 of die volgend jaar verder uitgewerkt worden.

Benieuwd naar onze andere lopende projecten? Bekijk ze elders op onze website. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Nieuwe Projecten 2021 1a
Nieuwe Projecten 2021 2a
Nieuwe Projecten 2021 3a
Nieuwe Projecten 2021 4a
Nieuwe Projecten 2021 5
Nieuwe Projecten 2021 8
Nieuwe Projecten 2021 7a
Nieuwe Projecten 2021 6a

Terugblik 2020

Afgelopen jaar hebben we diverse projecten afgerond en opgeleverd. Wij laten er graag nog een paar aan u zien. Een woningbouwproject met nul op de meter woningen en een rietgedekt landhuis in Berkel en Rodenrijs, een woningbouwproject in Waddinxveen en een bedrijfspand in Zoetermeer.
Onze andere projecten kunt u elders op de website bekijken. 

Ook zijn er diverse projecten van start gegaan, blijf ons volgen, wij zullen regelmatig foto's plaatsen van de bouw. Zoals een rietgedekt landhuis in Boskoop en een bedrijfspand in Gouda.

Projecten Afgerond In 2020 1
Projecten Afgerond In 2020 3
Projecten Afgerond In 2020 4
Projecten Afgerond In 2020 2

Studenten op kantoor

Wij zijn erkend leerbedrijf en werken als bureau altijd graag mee aan stages of studieprojecten, hier krijgen we ook veel aanvragen voor.
Helaas kunnen wij deze aanvragen niet allemaal positief beantwoorden, de stageplekken zijn bijna altijd bezet. Het is mooi om jonge mensen het vak van architect of bouwkundig tekenaar te laten zien en leren, nog mooier als ze daar zelf ook enthousiast van worden.

Op dit moment zijn Raymond Plat en Jonathan Wolters bij ons aan het werk, studenten van de Hogeschool Rotterdam en van de Academie van Bouwkunst Rotterdam. De een volgt een traject van werken-leren en de ander is stagiair architectuur, zij stellen zich graag aan u voor.

 

Personeel HA Social Media 2020 10 05
Studenten Bij HA Jonathan En Raymond