Mooie projecten voor 2022

Voor het nieuwe jaar hebben we al diverse projecten in ontwikkeling die verder uitgewerkt en gerealiseerd zullen worden. Wij willen graag omgevingen realiseren waar iedereen zich thuis voelt. Met de modernste programma’s en technieken brengen we de beleving van deze omgevingen al dichtbij de klant. Dit doen we voor diverse opdrachtgevers, particulieren, bedrijven maar ook voor ontwikkelaars en zorginstellingen. Hieronder laten we u alvast een paar projecten zien die in het nieuwe jaar verder uitgewerkt zullen worden.

2022 Vooruitblik Projecten 2 Nieuw
2022 Vooruitblik Projecten 3 Nieuw
2022 Vooruitblik Projecten 4
2022 Vooruitblik Projecten 5
2022 Vooruitblik Projecten 1 Def

Mooie fotografie van projecten in 2021

Het afgelopen jaar hebben we aan mooie projecten gewerkt van woningen, bedrijfspanden tot aan woningbouwprojecten. Het is mooi om te zien hoe deze afgeronde projecten in gebruik worden genomen en de opdrachtgevers er naar tevredenheid wonen of werken.
Dat is wat we willen, een omgeving realiseren waar mensen optimaal genieten van wonen of werken.

2021 Terugblik Projecten 1
2021 Terugblik Projecten 2
2021 Terugblik Projecten 3
2021 Terugblik Projecten 4
2021 Terugblik Projecten 5

Merkbouwtraject met Vandeez

Na een nieuwe huisstijl en website in 2016, vonden wij het belangrijk om opnieuw te kijken of ons verhaal en uitstraling nog in lijn zijn met de doelen die wij voor ogen hebben. Met creative agency Vandeez zijn wij een merkbouw traject gestart. Hierbij zetten wij ons merk Houweling Architecten klaar voor de komende jaren, zowel in missie, visie, als in uitstraling en communicatie.
We nemen u graag mee in dit proces.

Traject Vandeez Brainstorm

Uitbreiding Team

De afgelopen maanden is ons team uitgebreid met een ontwerper, heeft Barry afscheid genomen als secretaresse en is Lianne full time bij ons komen werken als secretaresse. Misschien heeft u al kennis gemaakt met één van hen. 

Lianne en Erik stellen zich aan u voor. Het afscheid van Barry kunt u in een ander blog teruglezen.

2021 10 12 Erik En Lianne