Kantoorgebouw Sasma in gebruik

Enkele maanden geleden is het kantoorgebouw van Sasma opgeleverd, na een fijne samenwerking met de opdrachtgever en gebroeders Huurman uit Zoetermeer. Het ontwerp van dit pand, waarbij de wensen van de opdrachtgever, routing, klimaat, licht, zichtlijnen, zonwering en beleving op een slimme manier zijn samengebracht, sprak de klant direct aan. 

Sasma Opgeleverd En In Gebruik 1
Sasma Opgeleverd En In Gebruik 2
Sasma Opgeleverd En In Gebruik 3
Sasma Opgeleverd En In Gebruik 5

Vacature Architect/Ontwerper

Voor de uitbreiding van ons enthousiaste team zoeken we een (fulltime) Architect/Ontwerper.

Wij bieden:
Een moderne, inspirerende werkomgeving, nieuwe technieken zoals VR. Een breed scala aan projecten in particuliere en projectmatige woningbouw, utiliteit en zorg. Binnen ons bureau is een prettige sfeer waarbinnen betrokken medewerkers met elkaar samenwerken aan heel diverse projecten in een enthousiast en gedreven team. En dat doen we al ruim 45 jaar met veel plezier!

 

Vacature Architect 2021 03 25 Met Logo
Vacature Architect Advertentie

Houweling Architecten op Instagram

Wij hebben nu ook instagram. U bent al gewend dat we op Facebook, LinkedIn en Pinterest onze projecten laten zien, maar we merkten dat Instagram voor ons ook belangrijk werd. Daarom hebben we hard gewerkt aan mooie foto's om u ook via Instagram op de hoogte te houden van onze projecten en sinds een paar dagen zijn we online.

Via deze link komt u op onze Insta account. We vinden het leuk als u ons volgt en onze berichten leuk vindt. 

2021 02 16 Insta Feed Houweling 5
2021 02 16 Insta Feed Houweling 4

Projecten in 2021

Voor het nieuwe jaar staan er al diverse projecten op de planning die in uitvoering gaan. We laten alvast een paar projecten zien waarvan de bouw net gestart is, zal starten in het voorjaar van 2021 of die volgend jaar verder uitgewerkt worden.

Benieuwd naar onze andere lopende projecten? Bekijk ze elders op onze website. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

Nieuwe Projecten 2021 1a
Nieuwe Projecten 2021 2a
Nieuwe Projecten 2021 3a
Nieuwe Projecten 2021 4a
Nieuwe Projecten 2021 5
Nieuwe Projecten 2021 8
Nieuwe Projecten 2021 7a
Nieuwe Projecten 2021 6a