Expertise

Luxe villa’s

Villa’s

Uw luxe villa bouwen met een Award-winning architect

U wilt een vrijstaande woning bouwen en zoekt een ervaren architect. Samen met u ontwerpen we een villa met de juiste uitstraling en sfeer. Een thuis met optimaal woongenot.

Werkwijze

In 7 stappen uw luxe villa bouwen

Tijdens een vrijblijvende kennismaking luisteren we naar uw persoonlijke wensen. We stellen de juiste vragen en kijken met u naar locatie, budget, duurzaamheid, landelijk of moderne bouwstijl, planning. Wilt u biobased bouwen of een biophilic design, ook die wensen nemen we mee als basis van ons ontwerp voor uw droomhuis.

Zodra u akkoord bent met ons voorstel start de eerste ontwerpfase: het schetsontwerp. We ontwerpen de plattegronden en gevels naar uw wensen en verrassen u met het plan. Dit ontwerp presenteren we aan u en leggen we alvast voor aan een stedenbouwkundige en/of welstandscommissie van de gemeente.

Na het schetsontwerp gaan we naar het voorlopig ontwerp. Dit is een ontwerp met 3D tekeningen van gevels, doorsneden, plattegronden en een situatietekening. Met realistische impressies presenteren we hoe uw toekomstige vrijstaande woning eruit komt te zien.

In de laatste ontwerpfase komen we tot een definitief ontwerp. Eventuele laatste aanpassingen worden verwerkt tot de perfecte versie. U krijgt de mogelijkheid alvast in virtual reality om en door uw droomhuis te lopen.

Onze eigen constructeurs kijken vaak al in een vroeg stadium nauwlettend mee met bouwplannen. Ze maken berekeningen en tekeningen, zijn aanwezig bij besprekingen en kunnen in de uitvoeringsfase snel reageren bij vragen. De constructeurs blijven door controlewerkzaamheden ook actief betrokken, dit bevordert de kwaliteit en voortgang.

We dienen de bouwaanvraag met alle benodigde documenten in via het omgevingsloket. We monitoren de bouwaanvraag, onderhouden contacten met de gemeente en houden u op de hoogte van het definitief rondkomen van de aanvraag.

Zodra de bouwvergunning akkoord is zetten we de opdracht uit bij de aannemer met bestektekeningen en een technische omschrijving. We beschikken over langdurige relaties met aannemers en adviseren u om de aannemer te kiezen die het beste bij u past om uw villa te laten bouwen.

Na alle voorbereidingen kan de bouw van uw villa starten. Wij begeleiden dit proces van begin tot eind. We zullen de bouw voor u constructief en esthetisch begeleiden en aanwezig zijn bij de oplevering. Hierna kan het genieten beginnen.

Onze visie

Het ontwerp sloot exact aan bij onze wensen.

Geert Kouwenhoven

Bouwkavels

Van kavel naar droomplek

Of u nog een bouwkavel zoekt of al één op het oog heeft, wij begeleiden u in het proces van het zoeken tot aan het in gebruik nemen van een kavel.

Bouwkavel naar droomplek

Architect van bouwkavel naar droomhuis

Creatieve ontwerpen

Onze villa’s zijn zowel functioneel als spraakmakend en direct in de roos. Samen gaan we een vrijstaande woning bouwen die volledig aansluit bij uw behoeften en u verrast vanuit creativiteit.

Virtual Reality

We visualiseren uw wensen en brengen deze tot leven in een schetsplan, 3D-visualisatie en Virtual Reality. Zo ervaart u hoe uw nieuwe villa eruit komt te zien en weten wij als architect het ontwerp tot in perfectie te verfijnen.

Kavel kopen

Er is veel vraag en weinig aanbod in bouwkavels. Het kan daarom moeilijk zijn om de juiste bouwkavel te vinden. Wij beschikken over een relevant netwerk en een actueel overzicht van bouwkavels die te koop zijn.

Duurzame architectuur

U wilt een architect die duurzame architectuur de norm vindt, we zijn op de hoogte van de laatste milieu eisen en hebben ruime kennis van houtbouw en biobased bouwen. Wij ontwerpen ook volgens biophilic design voor optimaal woongenot.

Over ons

Benieuwd hoe wij uw luxe villa ontwerpen?

We zijn meer dan een architectenbureau. We zijn betrokken adviseurs die u gedurende het hele proces ontzorgen en begeleiden. Onze specialisten nemen u bij de hand en trekken het project vlot. We brengen het ontwerp tot leven en verfijnen het samen tot het ultieme resultaat.

Meer dan een architectenbureau