Moderne woning met karakteristieke uitstraling in Berkel en Rodenrijs

Deze moderne woning in Berkel en Rodenrijs ligt op een mooie locatie vlakbij het natuurgebied de ‘Groenblauwe Slinger’. De wens was een strakke/minimalistische, eigentijdse woning met veel licht binnen.

De keuken heeft een centrale plek in de woning en is gelegen aan de achterzijde, deels in de uitbouw. Hierdoor is een plek gecreëerd waardoor je graag even in de keuken aan de bar wil plaatsnemen, een centrale plek in de woning in contact met de tuin!

Materiaalgebruik moderne woning

De strakke beëindiging van de stucwerkgevel en verborgen dakgoot door middel van een ‘UNP’ van gezet aluminium (aluminium balk) in combinatie met metselwerk, leipannen en het toepassen van aluminium lamellen t.b.v. zonwering hebben de woning een karakteristieke uitstraling gegeven.

Grote kozijnen/glasvlakken op de juiste posities zorgen voor veel licht in de verschillende ruimten.

De woning is uiteraard voorzien van een warmtepomp. Zonnepanelen op de garage en uitbouw voorzien mede in de benodigde energiebehoefte.

De keuken heeft een centrale plek in de woning en is gelegen aan de achterzijde. Hierdoor is een plek gecreëerd waardoor je graag even in de keuken aan de bar wil plaatsnemen