Landelijk moderne vrijstaande villa met zwemvijver in Berkel en Rodenrijs

Nieuwbouw landelijk moderne villa met zwemvijver in Berkel en Rodenrijs. De wens was een duidelijke entree, woonkeuken en uitzicht op de mooie tuin. De privacy moest gewaarborgd blijven. Het is een landelijk moderne villa geworden met een warme uitstraling.

Ligging in Berkel en Rodenrijs

De woning is onderdeel van 3 kavels welke qua hoofdvorm overeenkomsten vertonen. Deze woning onderscheidt zich van de andere door de rieten kap en meer natuurlijke materialen zoals een groot houtvlak in de gevel. De woning past mooi in de groene, aangrenzende boomrijke omgeving. Veel glas en zicht vooral naar de prachtige achtertuin. Aangezien de woning met een gevel dicht op de erfgrens is gesitueerd is deze gevel meer gesloten van karakter. Door ook aan deze zijde slim met de plattegronden om te gaan, zijn er zowel binnen als buiten diverse ruimten gecreëerd om je terug te kunnen trekken of juist van de zon te genieten.

Materiaalgebruik van de villa

De woning is voorzien van warmtepomp en pv-panelen. Daarnaast heeft de woning een rieten kap en er is gebruik gemaakt van een combinatie van houten en aluminium buitenkozijnen in de kleur donker antraciet. De gevels zijn een geïsoleerd gevelsysteem voorzien van stucwerk. Wit voor de basis, antraciet voor de plint. Er is gewerkt met ‘gebroken’ natuursteen gevelbekleding, donker antraciet hardhouten geveldelen en verticale houten delen welke mooi kleuren bij het riet van het dak. Witte boeidelen en witte buiten plafonds.
De garage is onderdeel van het hoofdvolume en daardoor ook geheel in stijl van de woning ontworpen.

Ook deze woning is volledig op maat ontworpen waarbij gezocht is naar een optimale combinatie van woonwensen en beleving op dit specifieke kavel.

Ook deze woning is volledig op maat ontworpen waarbij gezocht is naar een optimale combinatie van woonwensen en beleving op dit specifieke kavel.