Landelijke moderne villa op een schiereiland in Boskoop

Aan de Omloop in Boskoop ligt een prachtig kavel als schiereiland in een waterrijk gebied met vrij uitzicht, hier hebben we een landelijke moderne villa gerealiseerd. De wens van de klant was hierop hun droomwoning te ontwerpen waarbij men optimaal kan genieten van zowel de woning als de prachtige omgeving.

Op maat ontworpen

De villa is op maat ontworpen voor de opdrachtgever en voorzien van de nieuwste technieken, duurzaam ontworpen en uitgevoerd. Daarnaast is de woning zo gepositioneerd dat men optimaal van de buitenruimten gebruik kan maken.

Met de volledige woonkamer en woonkeuken naar de achterzijde gericht sluit het interieur van de woning naadloos aan op het buitenleven aan het water.

Landelijke moderne villa

De woning kan gekenmerkt worden als een landelijke moderne villa waarbij het evenwicht is gezocht in zowel de materialisering als detaillering. Opvallend zijn de schoorstenen die een prominente plaats in de gevels hebben gekregen en volledig mee zijn ontworpen.

De combinatie van de wit gekeimde stenen op een donkere plint, samen met de rieten kap en donkere kozijnen en rabatdelen vormen een mooi geheel volledig in de landelijk moderne stijl.

Ook het bijgebouw is als geheel mee ontworpen met de woning en volledig in rabatdelen uitgevoerd.

Een ontwerp waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. We zijn enorm blij met onze woning en genieten er nog steeds iedere dag van.

Familie Rijnbeek