Welkom in ons team Bart

Bart Coolen is begin juni bij ons komen werken als architect/projectleider. Bart heeft al jaren ervaring als architect, met name in de zorg. Die ervaring en kennis zijn een mooie aanwinst voor ons bureau, daar zijn we blij mee. We heten hem van harte welkom in ons team.

In dit blog vertelt hij iets over zichzelf, zijn ervaring en wat hij hoopt te doen bij Houweling Architecten.

Met Bart nog meer ervaring in de zorg in huis

Na meer dan 15 jaar als architect op een klein architectenbureau te hebben gewerkt ben ik begin juni gestart bij Houweling Architecten. Wat ik prettig vind aan dit bureau is het team met een fijne mix van mensen en ideeën, dat voelde meteen als vertrouwd om hier aan de slag te gaan.

Als architect heb ik ervaring opgedaan met uiteenlopende projecten van ontwerp tot en met realisatie in de woningbouw, zorghuisvesting en utiliteit, waarvan de laatste jaren veel in zorghuisvesting.
Wat werken in de zorg voor mij bijzonder maakt is om mijn kennis en ervaring in te kunnen zetten voor kwetsbare doelgroepen. Daarbij is het mijn ambitie om goede functionele en gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden die bijdragen aan een prettige leefomgeving en om eigenheid aan te brengen in het ontwerp. Samenwerking en dialoog met opdrachtgever en betrokkenen zijn daarbij essentieel, goed luisteren, observeren en op de hoogte zijn van de verschillende belangen. Veranderende wensen en inzichten tijdens het proces vraagt qua ontwerphouding om openheid en flexibiliteit.

De projecten bij Houweling zijn ook heel divers, het lijkt me mooi om mijn ervaringen te kunnen delen binnen het team van Houweling Architecten en met zowel jonge als ervaren collega’s te kunnen sparren. De inzichten die je met elkaar deelt en de kennis die je opdoet zijn waardevol om verder te komen.

Naast mijn werk ben ik veel bezig met koken, hardlopen en fietsen. Dat laatste doe ik het liefst in de bergen.

2024-07-04T10:40:28+02:00