Expertise

Interieurdesign

Interieurdesign

Unieke interieurs met oog voor sfeer en detail

Klantbehoeften zijn leidend in ons werk. Uw wensen vormen het interieurontwerp en de sfeer. Of het nu gaat om een bedrijfsinterieur, een mooie nieuwe keuken, de kast van oma of een speelplek voor de kinderen. Samen met u maken wij er meer van dan een mooi interieur; we maken er een thuis van.

Raak geïnspireerd

Een interieur kent vele aspecten die aandacht verdienen. Van het kiezen van de keuken tot aan de kleur van de lichtschakelaars. Om uw droomhuis of zakelijke inrichting compleet te maken kunnen onze adviseurs u ook ontzorgen en begeleiden bij de inrichting van uw woning of bedrijfspand. Wij werken zowel met eigen interieurdesigners als met andere interieurontwerpers en bureaus samen. En met succes! Wij brengen uw ideeën tot leven en verfijnen het samen tot een droominterieur.

De keuze van de keuken en de keukenopstelling

Bedrijfsidentiteit vertaald naar kantoorinterieur

Samen tot een droominterieur komen

Ontwerpen tot in het kleinste detail

Zorgconcept volledig afgestemd op zorgbehoevenden

Samenhang tussen ruimtelijkheid en afwerkingsniveau

Ontwerpen van binnenuit tot in detail

Bij een villa staan voor mij de ideeën van de bewoners centraal. Zij weten immers het beste wat ze mooi en prettig vinden. Bij een bedrijfsinterieur spelen factoren zoals identiteit, bedrijfsfilosofie en marketing een bepalende rol. Met ons interieurteam creëren wij op maat gemaakte interieurs die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook comfort bieden aan bewoners of medewerkers en de kernwaarden van een onderneming weerspiegelen. Of het nu om het interieur van een villa, showroom of kantoor gaat, wij ontwerpen unieke ruimtes, in een variërende stijl, die voldoen aan de specifieke wensen en doelen van onze opdrachtgevers.

Expect more

Creatieve ontwerpen

Onze ontwerpen zijn zowel functioneel als spraakmakend en direct in de roos. Wij realiseren een ontwerp dat volledig aansluit bij uw behoeften en u verrast vanuit creativiteit.

Virtual Reality

We visualiseren uw wensen en brengen deze tot leven in een schetsplan, 3D-visualisatie en Virtual Reality. Zo ervaart u hoe uw nieuwe villa eruit komt te zien en weten wij het ontwerp tot in perfectie te verfijnen.

Procesbegeleiding

We begrijpen hoe belangrijk het is dat iedereen zich thuis voelt in zijn of haar eigen huis. Daarom begeleiden we u in dit proces. Van het in kaart brengen van alle wensen tot advies en besluitvorming.

Betrokken adviseurs

U kunt bij Houweling Architecten rekenen op betrokken adviseurs die u bij de hand nemen, ontzorgen en het project vlottrekken. Iedereen binnen ons team heeft ditzelfde doel voor ogen

Over ons

Meer dan een architectenbureau

We zijn meer dan een architectenbureau. We zijn betrokken adviseurs die u gedurende het hele proces ontzorgen en begeleiden. Onze specialisten nemen u bij de hand en trekken het project vlot. We brengen het ontwerp tot leven en verfijnen het samen tot het ultieme resultaat.

Meer dan een architectenbureau