Bouwkavels

Bouwkavels

Kavel kopen?

Wanneer u een uniek pand wilt laten bouwen dat tot in detail voldoet aan uw wensen, dan kiest u voor maatwerk bouwen op een vrije kavel. Dat kan gaan om uw droomhuis, maar ook om uw nieuwe bedrijfspand. Of u nog een bouwkavel zoekt of al één op het oog heeft, wij begeleiden u in het proces van het zoeken tot aan het in gebruik nemen van een kavel.

Bouwkavels

Ze nemen het hele proces uit handen. Van locatie tot bouw waren ze betrokken en schakelden ze snel. Wij genieten nog elke dag van onze prachtige villa!

Ton Schrage

Wet- en regelgeving

Een zorgeloos traject

U wilt zorgeloos uw droomhuis of bedrijfspand realiseren op een bouwkavel, maar daar komt veel bij kijken. Dankzij jarenlange kennis en ervaring weten wij welke stappen u moet doorlopen en hoe u wellicht vergunningvrij kunt bouwen. Samen met u doorlopen we het hele traject van wensen tot aan de bouw.

Bouwkavels wetgeving

Ligging en omgeving

Uw wensen realiseren

Bij het kiezen van een geschikte bouwkavel is het belangrijk op bepaalde zaken te letten om uw wensen mogelijk te maken. Als architect kijken wij door een andere bril naar uw bouwkavel. We beoordelen onafhankelijk of de kavel bij u en uw wensen past. We kijken verder dan oppervlakte.

Inzicht in aanbod

De juiste bouwkavel vinden

Er is momenteel veel vraag en weinig aanbod in bouwkavels. Het kan hierdoor moeilijk zijn om de juiste bouwkavel te vinden. Als architectenbureau beschikken we over een relevant netwerk en hebben we een actueel overzicht van beschikbare kavels. Als uw kavel hier nog niet tussen staat gaan we actief op zoek voor u.

Een vrijblijvend gesprek met de architect

Wij vinden voor u de juiste bouwkavel

Wij begeleiden u in het proces van het zoeken tot aan het in gebruik nemen van een kavel. Wilt u meer informatie over bouwkavels? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met u mee.

De juiste bouwkavel