Expertise

Publieke gebouwen

Publieke gebouwen

Ontmoetingsplek voor iedereen

Samen met u ontwerpen we een publiek gebouw met de juiste uitstraling en sfeer, passend bij de doelgroep. Of het nu gaat om een school, bibliotheek, kerk of cultureel centrum. Wij ontwerpen een optimale plek voor ontmoeting en sociaal contact.

Wat ik leuk vind aan Houweling Architecten is, dat ze de tijd nemen om als architecten te brainstormen en zo tot vernieuwende ideeën komen.

Martin van de Werf | White House Development

Advies

Vernieuwde concepten

Onze experts beschikken over een brede knowhow om toekomstgericht advies te kunnen geven over ruimtelijke vraagstukken. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen we u hierin optimaal begeleiden. Met vernieuwde concepten spelen we in op de kansen in de markt.

Expect more

Creatieve ontwerpen

Onze ontwerpen zijn zowel functioneel als spraakmakend en direct in de roos. Wij realiseren een ontwerp dat volledig aansluit bij uw behoeften en u verrast vanuit creativiteit.

Virtual Reality

We visualiseren uw wensen en brengen deze tot leven in een schetsplan, 3D-visualisatie en Virtual Reality. Zo ervaart u hoe uw nieuwe villa eruit komt te zien en weten wij het ontwerp tot in perfectie te verfijnen.

Procesbegeleiding

We begrijpen hoe belangrijk het is dat iedereen zich fijn voelt in een publieke ruimte en dat het zijn doel dient. Daarom begeleiden we u in dit proces. Van het in kaart brengen van alle wensen tot advies en besluitvorming.

Betrokken adviseurs

Wij willen een omgeving creëren van mooie momenten, ervaringen en herinneringen. Een omgeving waarin iedereen uit de samenleving graag wil zijn. U kunt daarom rekenen op een team van betrokken adviseurs.

Over ons

Meer dan een architectenbureau

We zijn meer dan een architectenbureau. We zijn betrokken adviseurs die u gedurende het hele proces ontzorgen en begeleiden. Onze specialisten nemen u bij de hand en trekken het project vlot. We brengen het ontwerp tot leven en verfijnen het samen tot het ultieme resultaat.

Meer dan een architectenbureau