Moderne levensloopbestendige woning op het Groene Hof in Pijnacker

Type woning

Ruime moderne woning op het Groene Hof in Pijnacker. De woning heeft een zinken kap en mooi uitzicht over het groen. Daarnaast heeft de woning veel licht, een woonkamer deels tot de nok open en is er voldoende privacy naar naastgelegen bebouwing. Het is een levensloopbestendige woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en een flexibel in te delen verdieping met terras.

Ontwerp op maat

De woning is met zijn bijzondere indeling specifiek naar wens van opdrachtgever ingedeeld. De ruime, mooie zithoek is gesitueerd aan de groenzijde, waardoor men van het uitzicht kan genieten. Dit was een belangrijke wens bij het ontwerp van deze woning op het Groene Hof. Hierbij is de gevel volledig in glas is uitgevoerd tot in de nok.

Woning op het Groene Hof

De nieuw uitgegeven kavels op het Groene Hof in Pijnacker geven een schitterende vrij uitzicht. De woning met een laag en een kap is volledig op maat op dit kavel ontworpen, passend binnen het beeldkwaliteit plan.

Het bijgebouw is in stijl van de woning mee ontworpen en versterkt door zijn vorm het uitzicht naar het achterliggende groene gebied.

Duurzaamheid en materiaalgebruik

De woning op het Groene Hof is voorzien van een warmtepomp en PV-panelen en voldoet hiermee aan de BENG.

Het is een mooie combinatie van stucwerk, hout (composiet) en zink als dakbedekking en gevelbekleding.

De woning is met zijn bijzondere indeling specifiek naar wens van opdrachtgever ingedeeld.