Skip to main content

Kom in contact

Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Houweling Architecten
Hoekeindseweg 27 
2665 KA Bleiswijk

010–521 59 22
info@houweling-architecten.nl

Publieke gebouwen

Ontmoetingsplek
voor iedereen

Samen met u ontwerpen we een publiek gebouw met de juiste uitstraling en sfeer, passend bij de doelgroep. Of het nu gaat om een school, bibliotheek, kerk of cultureel centrum. Wij ontwerpen een optimale plek voor ontmoeting en sociaal contact. 

EXPECT
MORE

Creatieve ontwerpen

Onze ontwerpen zijn zowel functioneel als spraakmakend en direct in de roos. Door te gaan voor een diepere verbinding realiseren we een ontwerp dat volledig aansluit op uw verwachtingen en u verrast vanuit creativiteit.

Virtual Reality

We visualiseren uw wensen en brengen deze tot leven in een schetsplan, 3D-visualisatie en Virtual Reality. Zo ervaart u hoe het gebouw eruit komt te zien en weten wij het ontwerp tot in perfectie te verfijnen.

Procesbegeleiding

We begrijpen hoe belangrijk het is dat iedereen zich fijn voelt in een publieke ruimte en dat het zijn doel dient. Daarom begeleiden we u in dit proces. Van het in kaart brengen van alle wensen tot advies en besluitvorming.

Betrokken adviseurs

Wij willen een omgeving creëren van mooie momenten, ervaringen en herinneringen. Een omgeving waarin iedereen uit de samenleving graag wil zijn. U kunt daarom rekenen op een team van betrokken adviseurs.

Wat ik leuk vind aan Houweling Architecten is, dat ze de tijd nemen om als architecten te brainstormen en zo tot vernieuwende ideeën komen.

Martin van de Werf | White House Development

Ze nemen tijd om te brainstormen.

Advies

Vernieuwde
concepten

Onze experts beschikken over een brede knowhow om toekomstgericht advies te kunnen geven over ruimtelijke vraagstukken. Vanuit onze kennis en ervaring kunnen we u hierin optimaal begeleiden. Met vernieuwde concepten spelen we in op de kansen in de markt.

Meer weten over onze onderscheidende aanpak?

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op of download alvast onze bedrijfsbrochure.

Een optimale ontmoetingsplek
creëren?


Expertise  |  Projecten  |  Het bureau  |  De mensen  |  Bouwkavels  |  Vacatures  |  Blog  |  Contact