Skip to main content

Kom in contact

Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Houweling Architecten
Hoekeindseweg 27 
2665 KA Bleiswijk

010–521 59 22
info@houweling-architecten.nl

Interieurdesign

Unieke interieurs
met oog voor sfeer en detail

Klantbehoeften zijn leidend in ons werk. Uw wensen vormen het interieurontwerp en de sfeer. Of het nu gaat om een bedrijfsinterieur, een mooie nieuwe keuken, de kast van oma of een speelplek voor de kinderen. Samen met u maken wij er meer van dan een mooi interieur; we maken er een thuis van.

EXPECT
MORE

Creatieve ontwerpen

Onze ontwerpen zijn zowel functioneel als spraakmakend en direct in de roos. Wij realiseren een ontwerp dat volledig aansluit bij uw behoeften en u verrast vanuit creativiteit.

Virtual Reality

We visualiseren uw wensen en brengen deze tot leven in een schetsplan, 3D-visualisatie en Virtual Reality. Zo ervaart u hoe het nieuwe gebouw eruit komt te zien en weten wij het ontwerp tot in perfectie te verfijnen.

Procesbegeleiding

We begrijpen hoe belangrijk het is dat iedereen zich thuis voelt in zijn of haar eigen huis. Daarom begeleiden we u in dit proces. Van het in kaart brengen van alle wensen tot advies en besluitvorming.

Betrokken adviseurs

U kunt bij ons rekenen op betrokken adviseurs die u bij de hand nemen, ontzorgen en het project vlottrekken. Iedereen binnen ons team heeft ditzelfde doel voor ogen.

RAAK GEINSPIREERD

Een interieur kent vele aspecten die aandacht verdienen. Van het kiezen van de keuken tot aan de kleur van de lichtschakelaars. Om uw droomhuis of zakelijke inrichting compleet te maken kunnen onze adviseurs u ook ontzorgen en begeleiden bij de inrichting van uw woning of bedrijfspand. Wij werken zowel met eigen interieurdesigners als met andere interieurontwerpers en bureaus samen. En met succes! Wij brengen uw ideeën tot leven en verfijnen het samen tot een droominterieur.

De keuze van de keuken en de keukenopstelling

Bedrijfsidentiteit vertaald naar kantoorinterieur

Samen tot een droominterieur komen

Ontwerpen tot in het kleinste detail

Zorgconcept volledig afgestemd op zorgbehoevenden

Samenhang tussen ruimtelijkheid en afwerkingsniveau

 • De keuze van de keuken en de keukenopstelling

 • Bedrijfsidentiteit vertaald naar kantoorinterieur

 • Samen tot een droominterieur komen

 • Ontwerpen tot in het kleinste detail

 • Zorgconcept volledig afgestemd op zorgbehoevenden

 • Samenhang tussen ruimtelijkheid en afwerkingsniveau

  Ontwerpen van binnenuit tot in detail.

  Bij een woning staan voor mij de ideeën van de bewoners centraal. Zij weten immers het beste wat ze mooi en prettig vinden. Mijn kennis en ervaring zet ik in om die wensen te vertalen naar een samenhangend geheel. Daarbij ben ik van mening dat het interieurdesign de bewoners moet dienen of een doelgroep moet aanspreken. Werkend vanuit deze visie, ontwerp ik in verschillende stijlen en zien mijn projecten er dan ook steeds anders uit. Plan vrijblijvend een kennismaking met mij in.

  René van zwieten
  Interieurdesigner

  Meer weten over onze onderscheidende aanpak?

  Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op of download alvast onze bedrijfsbrochure.

  Samen ontwerpen aan
  een sfeervol interieur?


  Expertise  |  Projecten  |  Het bureau  |  De mensen  |  Bouwkavels  |  Vacatures  |  Blog  |  Contact