Kom in contact

Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Houweling Architecten
Hoekeindseweg 27 
2665 KA Bleiswijk

010–521 59 22
info@houweling-architecten.nl

Concepten

Toekomstgericht
advies vanuit onze experts

Bent u op zoek naar een partner die in een vroeg stadium meedenkt over ruimtelijke vraagstukken? Wij helpen u door vanuit onze expertise het proces te begeleiden. Samen spelen we met concepten in op de kansen en ontwikkelingen in de markt.

EXPECT
MORE

Brainstormsessie

Tijdens een brainstormsessie verkrijgen we op een snelle en creatieve manier nieuwe ideeën voor uw vraagstuk. Onze experts denken mee en begeleiden het proces.

Adviseur en sparringpartner

Tijdens workshops gaan we actief aan de slag met de ideeën die we opdoen. We werken in multidisciplinaire teams met aandacht voor alle aspecten. 

Procesbegeleiding

Naast onze inhoudelijke bijdrage kunnen we een actieve rol spelen in de procesbegeleiding. Hierin faciliteren we de sessies, bewaken we de planning en betrekken we de juiste personen.

Verdiepend onderzoek

Afhankelijk van het vraagstuk kan het belangrijk zijn om verdiepend onderzoek te doen. We geven hierin advies en zorgen voor de uitvoering.

RAAK GEINSPIREERD

Het is niet een uniforme stijl die onze concepten kenmerkt, maar de kwaliteit en het doorvertalen van behoeften en kansen uit de markt. We ontwerpen van binnenuit door te luisteren en ons in te leven. Laat u inspireren.

Meer weten over onze onderscheidende aanpak?

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op of download alvast onze bedrijfsbrochure.

Samen een vernieuwend
concept ontwikkelen?


Expertise  |  Projecten  |  Het bureau  |  De mensen  |  Bouwkavels  |  Vacatures  |  Blog  |  Contact