Projectbezoek en gezellige borrel met personeel

Projectbezoek en borrel

Met medewerkers plannen we af en toe een dag om afgeronde projecten te bezoeken. Het is mooi om te zien hoe woningen en bedrijfspanden in gebruik worden genomen voor mensen die eraan gewerkt hebben maar ook voor werknemers die projecten alleen vanaf een tekening hebben gezien. Daarnaast is het natuurlijk mooi te zien hoe blij de klant ermee is.
Eind maart was weer zo’n dag, we hebben 4 projecten met elkaar bezocht, een indrukwekkende middag waar we rondleidingen bij bedrijven kregen, een schitterende villa hebben bezocht en een woonwijk in Waddinxveen.

Mooi programma

De middag begon bij Houweling Group, hier kregen we een presentatie van het bedrijf en hebben we genoten van een heerlijke lunch. Daarna kregen we een rondleiding door Marc Houweling en Fred van Beek. Mooi om te zien hoe zij werken aan duurzame oplossingen in de verpakkingen.

Na de lunch hebben we het mooie woningbouwproject De Warande in Waddinxveen bezocht. Arnoud van der Eijk van Wayland ging ons voorop. Helaas regende het, maar we hebben de mooie mix van moderne en landelijke woningen kunnen bewonderen.

De dag ging verder bij Engelsman Hoveniers, hier kregen we een presentatie van het bedrijf en konden we overal rondkijken. Interessant om te zien hoe zij duurzaam werken en dit ook in hun eigen pand tot in detail verwerkt hebben. Na een drankje en een spelletje tafelvoetbal gingen we naar Bergschenhoek om de landelijke villa die we daar gerealiseerd hebben te bewonderen.

De dag sloten we af met een borrel en een activiteit bij Mooie Boules in Rotterdam.

2023-11-02T12:12:07+01:00