Moderne rietgedekte villa aan het water in Rotterdam

De bouw van deze moderne, energiezuinige, rietgedekte villa aan het water is gestart. De woning heeft twee woon-/leefvleugels, grote lichtopeningen en terrasoverkappingen. Het is een royale, eigentijdse woning met aandacht voor leefkwaliteit voor het hele gezin.

Kenmerken van deze moderne energiezuinige woning

– De woning wordt uitgevoerd met pleisterwerk gevels, een rieten dak en donkere aluminium kozijnen. De dakranden en overkragingen worden voorzien van onderhoudsvriendelijke volkernbeplating.

– De twee woon-/leefvleugels worden door middel van een platte aanbouw/corridor verbonden. De garage en carport zijn ook in stijl van de woning ontworpen.

– De villa is zo gesitueerd dat men uitzicht heeft op het water, de diverse ruimtes hebben ook mooie doorzichten op het water. Er is veel licht en ruimte. Afzonderlijke aan-elkaar-geschakelde ruime leefruimten.

– Onze opdracht was een energieneutrale woning te ontwerpen. Het resultaat is deze duurzame villa, waarbij gebruik gemaakt wordt van een grondgebonden warmtepomp en elektrische en passieve zonweringsystemen. De klant is zeer tevreden met het resultaat en ziet er naar uit hier straks te genieten van het wooncomfort in deze mooie omgeving.

De villa komt op één van de mooiste kavels in Waterwijk, Nesselande. In Waterwijk komen in totaal ruim 400 woningen, waarvan 330 op vrije, ruime in het water gelegen kavels. Wat is er mooier dan vanuit je eigen tuin het weidse water op te peddelen? Creëer je eigen ruimte is het motto voor Waterwijk.

De klant is zeer tevreden met het resultaat en ziet er naar uit hier straks te genieten van het wooncomfort in deze mooie omgeving.