Diverse bedrijfsgebouwen in ontwikkeling

Bij Houweling Architecten ontwerpen we fraaie, duurzame gebouwen waar mensen optimaal wonen, werken of recreëren. Onze ontwerpen overtreffen uw verwachtingen en gaan voor het wow-effect.

Ons architectenbureau heeft expertise binnen uiteenlopende sectoren: luxe villa’s, bedrijfspanden, zorgwoningen, stedenbouw, publieke gebouwen en interieurdesign. U kunt vertrouwen op een goed advies en verfijnd ontwerp.

Veel bedrijven zijn vaste klant, waaronder ondernemers in het topsegment, waarbij altijd beweging is. We denken mee met en voor de klant en ontwerpen van binnenuit.

Ondernemers als vaste klant

Veel ondernemers komen bij ons terug voor verbouwingen, nieuwbouw of voor het zoeken van een kavel voor hun nieuwbouw. En tegenwoordig ook voor het interieurontwerp in stijl van het geheel en passend bij de bedrijfsidentiteit.

Zo hebben we onlangs Kees in ’t Veen geholpen aan een kavel, verzorgen wij de vergunningaanvraag voor Van Egmond Potgrond, de verbouw en het complete interieurontwerp voor Topking en werken we voor Houweling Group aan een zeer duurzaam kantoorpand.

Investeren in de toekomst

Bij nieuwbouw- en verbouwplannen zijn duurzame keuzes een logische stap, denk aan groen parkeren, regenwateropvang, vast groen, maar ook biobased materialen, minder installaties en circulaire keuzes.

Wij adviseren bedrijven bij de bouwplannen om vooruit te kijken. Veel klanten komen bij ons  omdat ze ook duurzaam willen bouwen, omdat het ook voor hen meerwaarde biedt. Als je kijkt naar de totale kosten voor duurzame gebouwen over twintig jaar, dan zie je dat de toegevoegde waarde in de tijd voor onze opdrachtgevers hoger is dan de investering nu. De juiste investering zie je terug in toekomstig rendement.’

Met ons team blijven we ook investeren in kennis en opleidingen en door duurzame projecten te ontwerpen. We zijn creatief maar ook ondernemend en willen nu al voorop lopen richting de norm in 2030.

Bent u benieuwd naar onze gerealiseerde bedrijfsgebouwen?

2023-11-23T12:29:21+01:00