Welkom bij Houweling Architecten Gwen en Berber

Welkom bij Houweling Architecten Gwen en Berber

Sinds begin september hebben we twee nieuwe gezichten op kantoor bij Houweling Architecten. Gwen en Berber stellen zich hieronder voor. Wij heten ze van harte welkom in ons team. Misschien heeft u al persoonlijk of telefonisch contact gehad. Ze zijn samen verantwoordelijk voor het secretariaat.

Gwen stelt zich voor

Mijn naam is Gwen van der Eijk, 34 jaar oud, geboren in Delft, en sinds 2008 ben ik woonachtig in de gemeente Lansingerland. Van oorsprong ben ik een echte “Westlandse”, maar inmiddels voelen mijn gezin en ik ons helemaal thuis in het fijne Bleiswijk. Ik ben getrouwd met Koen en de trotste moeder van drie kinderen, Boaz van 5 jaar oud en tweeling Tuur en Puck van 2 jaar oud.

Na de opleiding directiesecretaresse bij Schoevers in Den Haag, ben ik als jong meisje gestart als secretaresse in de advocatuur, bij een kantoor in het Westland. Ik heb hier ruim zestien jaar als juridische secretaresse gewerkt, maar na de geboorte van mijn kinderen, speelde het idee uit te kijken naar een nieuwe baan dichterbij huis. Die prachtbaan heb ik sinds augustus van 2022 mogen vinden bij Houweling Architecten.

Bij Houweling Architecten bezet ik drie dagen per week met heel veel plezier het secretariaat, op de maandag, dinsdag en donderdag. Op de woensdag en de vrijdag is het secretariaat in zeer goede handen bij mijn duo-collega, Berber. Het leuke aan mijn baan als secretaresse bij Houweling Architecten vind ik het verzorgen en ontzorgen waar kan en nodig. Van het aannemen van de telefoon, het plannen van afspraken, het vouwen van mooie werktekeningen of alle andere secretariële werkzaamheden, ik ondersteun waar ik kan en nodig ben. Het is leuk om te zien dat collega’s je weten te vinden!

In mijn vrije tijd geniet ik graag van de gezelligheid van vrienden en familie om mij heen. Ik houd ervan om avonden in te plannen om voor iedereen te koken! De eettafel kan mij niet groot genoeg zijn en wat is het leuk dat ook mijn collega Berber enorm van koken en eten houdt. Van het lezen van een goed boek of het opsnuiven van frisse lucht in het bos of aan het strand kan ik ook enorm genieten.

Ik ontmoet of spreek u graag eens bij Houweling Architecten.

Wie is Berber

Sinds 1 september ben ik als secretaresse in dienst bij Houweling Architecten. Ik stel mezelf via deze weg graag aan jullie voor. Mijn naam is Berber Roodenburg, 35 jaar oud en ik woon samen met mijn partner en zoontje Tijn van 2 jaar in Bleiswijk.

De afgelopen jaren ben ik als eventmanager werkzaam geweest. Hier hield ik mij voornamelijk bezig met het door ontwikkelen van het concept, het neerzetten van de grotere (business)events en het aansturen van personeel. Nu Tijn ouder wordt was ik op zoek naar meer balans tussen mijn werk en rol als moeder. Dit heb ik bij Houweling Architecten gevonden. Hier werk ik 2 dagen per week; op de woensdag en vrijdag. Op de overige dagen neemt mijn collega Gwen het secretariaat over. Op kantoor houd ik mij vooral bezig met het ondersteunen van de directie en overig personeel, maak ik offertes, ontvang ik gasten en zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. En dat is precies wat ik zo leuk vind. Het organiseren en ontzorgen zit in mijn bloed en doe ik graag.

In mijn vrije tijd sta ik graag in de keuken om te koken voor mijn gezin, familie of vrienden. Mijn creaties zijn ook te vinden op mijn foodblog. Ik lees veel kookboeken, ga graag op reis om nieuwe smaken te ontdekken om daar vervolgens thuis weer mee aan de slag te gaan. Naast koken vind ik het ook heerlijk om samen met mijn gezin op pad te gaan, te genieten van de natuur of heerlijk thuis op de bank met een spannende serie.

Ik kijk er naar uit om u binnenkort bij Houweling Architecten te ontmoeten!

2023-10-17T15:32:55+02:00