Uw woning verduurzamen en restylen

Verduurzamen meer dan isoleren

Een beter geïsoleerde en geventileerde woning geeft meerwaarde en een gezonder leefklimaat in huis. Echter, verduurzamen kan zo veel meer inhouden dan uw woning voorzien van nieuwe installaties of betere isolatie.

Gevels en daken kunnen naast een veel betere isolatiewaarde, indien gewenst, zichtbaar een nieuwe look & feel aan uw woning geven. Mist u daglicht in de woning , zicht op de tuin, of misschien toch die slaap- of studeerkamer op de begane grond, wij denken graag met u mee.

Wij kunnen als uw creatieve partner, samen met diverse specialisten, met u meedenken en u inspireren uw woning volledig op maat en naar wens te verduurzamen, restylen, uitbreiden of bijvoorbeeld levensloopbestendig te maken.

Uw woning verduurzamen en restylen

Wilt u ook meerwaarde creëren voor uw bestaande woning, uw omgeving en uzelf? Neem dan contact met ons op.

Wij brengen uw woning zowel qua energielabel als uitstraling weer naar deze tijd en klaar voor de toekomst. Uw woonwensen zijn daarbij leidend voor ons.

Op de foto’s onder dit bericht ziet u een paar voorbeelden van restyle van woningen die nu uitgevoerd worden, u ziet eerst de nieuwe situatie en dan de oude situatie.

Wij luisteren, visualiseren en realiseren.
Houweling Architecten, uw architect in Lansingerland voor nieuwbouw, verbouw, verduurzaming en restylen van woningen.

2024-01-11T09:05:18+01:00