Uitbreiding van het Managementteam Houweling Architecten

Managementteam Houweling Architecten

De uitbreiding van het managementteam is een gevolg van de gezonde groei in de afgelopen jaren en draagt bij aan het waarborgen van de creativiteit en geeft ruimte aan de duurzame ambities voor de toekomst.

“Wouter-Jan en Marco zijn de afgelopen jaren gegroeid naar deze nieuwe rol, waarbij Wouter-Jan de kwaliteit van de processen zal bewaken en leidinggeeft binnen het bureau en Marco sturing geeft aan de creativiteit en de signatuur bewaakt van ons bureau. De cultuur en fijne sfeer kenmerken ons bureau waardoor we gekwalificeerd personeel weten aan te trekken en te behouden en als hecht team samenwerken.
Zelf geeft de uitbreiding van het Managementteam mij en ons bureau meer ruimte om te werken aan de vele ambitieuze plannen die er al liggen en het verder ontwikkelen van duurzame concepten,” aldus Jan Houweling.

Marco en Wouter-Jan lichten zelf ook toe wat er voor hen verandert.

Marco Moretti Creatief manager

Bijna 25 jaar geleden ben ik in dienst gekomen bij Houweling Architecten en vanaf dag 1 kreeg ik alle vertrouwen en heb ik aan de leukste projecten mogen werken. Van het eerste klantcontact, het ontwerp, de vergunningaanvragen, trajecten met aannemers tot de werktekeningen en bouwbegeleiding, alles is aan bod gekomen. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan en ben meegegroeid met het bureau. Ik ben steeds meer de rol van ontwerper en projectleider gaan invullen, waarbij ik onze kernwaarden, kwaliteit en visie altijd als integraal onderdeel van onze ontwerpen en realisaties naar voren heb willen laten komen.

De laatste jaren zijn we verder gegroeid als bureau met een leuk divers team jonge en ervaren ontwerpers en architecten. In mijn nieuwe rol als Creatief manager en onderdeel van het managementteam zal ik o.a. verantwoordelijk zijn voor de signatuur van het bedrijf, wil ik mijn ervaring delen en ons als bureau, samen met het hele team, verder helpen te ontwikkelen en door te groeien.

Wouter-Jan van Wezel Operationeel manager

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Houweling Architecten, gestart in de functie van projectleider/BIM Modelleur heb ik veel projecten in de vorm van woningen, bedrijfspanden, zorghuisvesting uitgewerkt en begeleid. Wat mij destijds aansprak (en nog steeds aanspreekt) is de commerciële kracht van het bureau. Niet alleen gave ontwerpen maken maar ook commercieel meedenken met de opdrachtgever. Op een gegeven moment ben ik begonnen met het opzetten van een bureauplanning en de aansturing van projecten.

Door de groei van het bureau ben ik mij meer gaan richten op de operationele kant van het bureau en sinds kort gestart als Operationeel manager en lid van het Managementteam. In deze functie zal ik mij bezighouden met de dagelijkse aansturing van het bureau en ben ik naast de projectleider als eerste aanspreekpunt ook beschikbaar voor vragen. Een mooie uitdaging, mee te mogen bouwen aan een mooi bedrijf en betrokken team en ook de kans te krijgen om samen met het team te groeien en te ontwikkelen!

2023-10-17T15:28:06+02:00