Samen ontwerpen aan een sfeervol interieur

Houweling Architecten voor een sfeervol interieur

Bij Houweling Architecten ontwerpen we fraaie, duurzame woningen en bedrijven in wisselende bouwstijlen, waarin we de verwachtingen overtreffen en gaan voor het wow-effect. Wij ontwerpen van binnenuit, hierbij kan een sfeervol interieur die aan al uw wensen voldoet natuurlijk niet ontbreken.

Een interieur kent veel aspecten die aandacht verdienen. Van het kiezen van de keuken tot aan de kleur van de lichtschakelaars. Om uw droomhuis of bedrijfspand compleet te maken kunnen onze adviseurs u ook ontzorgen en begeleiden bij de inrichting. Wij brengen uw ideeën tot leven en verfijnen het samen tot een droominterieur.

Interieurdesigner René van Zwieten

Bij Houweling Architecten staat de wens van de opdrachtgever centraal. Wij willen daarom niet alleen een mooie villa of bedrijfspand voor u ontwerpen, maar ook een sfeervolinterieur creëren die aan al uw wensen voldoet.
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn heeft interieurdesigner René van Zwieten ons team van specialisten versterkt. Hij is verantwoordelijk voor het interieur van onze projecten. Met het aanbieden van een interieurontwerp kunnen we de klant nog beter ontzorgen en zo een totaalpakket aanbieden.
René: “Bij een woning staan voor mij de ideeën van de bewoners centraal. Zij weten immers het beste wat ze mooi en prettig vinden. Mijn kennis en ervaring zet ik in om die wensen te vertalen naar een samenhangend geheel. In de loop van de jaren heb ik ervaring met zowel particuliere als bedrijfsmatige interieurs opgedaan. Daarbij ben ik van mening dat het interieurdesign de bewoners moet dienen of een doelgroep moet aanspreken. Het gaat hierbij dus nooit om de designer zelf. Werkend vanuit deze visie, ontwerp ik in verschillende stijlen en zien mijn projecten er dan ook steeds anders uit.”

Het doorvertalen van uw smaakvoorkeur

We hebben nu een interieurontwerper in huis maar we werken ook samen met andere interieurdesigners. Bij het ontwerp van een pand denken we al in een vroeg stadium mee met interieurvragen.

Het is niet een uniforme stijl die onze interieurs kenmerkt, maar de kwaliteit en het doorvertalen van uw smaakvoorkeur naar een interieurdesign. Wij ontwerpen met uw ideeën en wensen en onze creativiteit en ervaring als ingrediënten. Door te luisteren, ons in te leven en behoeften te begrijpen, ontstaat er een uniek ontwerp dat volledig aansluit bij uw wensen.

Uw smaak is voor ons bepalend. Samen met u ontwerpen we aan uw interieur. Hierbij adviseren wij in kleuren en materialen, spotten wij trends en kijken naar de houdbaarheid daarvan. Wij stellen meubels voor en kunnen ook meubels op maat ontwerpen. Klassiek of modern, kleurrijk of uniform, wat voor ons leidend is, is uw smaak.

Houweling Architecten, ‘Expect More’ ook als het gaat om interieur.

2023-10-17T15:25:31+02:00