Luxe rietgedekte villa met zwembad in Bloemendaal

De bouw van deze luxe rietgedekte villa met bijpassend bijgebouw is begin 2023 gestart. Het bijgebouw is verbonden door middel van een pergola. Er worden grote lichtopeningen gemaakt, een luxueuze terrasoverkapping en loggia. Het is een ruime, luxe woning, die volledige onderkelderd is.

Kenmerken van deze luxe rietgedekte villa

De woning is omsloten door een bosrijke omgeving en zo gesitueerd dat de bewoners straks kunnen genieten van een open landschap.

De entree van de woning heeft een grote statige hal en trappartij. In de grote woonkeuken is veel licht en ruimte waardoor het heerlijk vertoeven wordt.
De woning is volledig onderkelderd waardoor er veel extra ruimte beschikbaar is. Hier komt een grote wijnruimte en hobbyruimte met barvoorziening. De kelder is ook voorzien van een koekoek waardoor er ook natuurlijk licht binnenvalt.
De villa heeft een aanbouw die ruimte biedt voor een kantoor en bijkeuken. De overdekte terrassen op zuid-west zijde zijn voorzien van een buitenhaard waardoor het buitenleven ook met minder weer beleefd kan worden.
De garage/carport is overdekt verbonden met het woonhuis.

De villa is modern en energiezuinig waarbij gebruik gemaakt wordt van een grondgebonden warmtepomp. Op het bijgebouw komen PV-panelen. De grote overstekken zijn ten behoeve van passieve zonwering, ook komen er zonwerende lamellen voor een gunstig binnenklimaat.

De gevels zijn voor een groot deel opgetrokken uit metselwerk van aardetinten, daarnaast voorzien van donker potdekselwerk en houten kozijnen.

Het wordt een prachtige woning waar elegantie, functionaliteit, duurzaamheid en comfort samenkomen.

Het wordt een prachtige woning waar elegantie, functionaliteit, duurzaamheid en comfort samenkomen.