Luxe appartementen en penthouses in Elspeet

Op een fraaie locatie aan de noordkant van Elspeet hebben wij een kleinschalige woonvoorziening gerealiseerd in de vorm van luxe appartementen en twee penthouses.

Architectuur

De woningen heeft een landelijk ingetogen karakter, en sluit aan bij het beeldkwaliteitsplan van de gemeente Elspeet. Het complex is een markant gebouw. Door het volume te laten verspringen wordt de symmetrie doorbroken en de levendigheid versterkt. Elke woning heeft als buitenhoek een topgevel met wisselende materialen en kleuren. Er worden traditionele materialen gebruikt, variërend van metselwerk tot keimwerk en van keramische dakpannen tot rietgedekt.

De penthouses hebben beide een tuinkamer los van het appartement. De plattegronden van de appartementen en penthouses zijn vrij indeelbaar. Ieder heeft een eigen parkeerplaats in de parkeerkelder. Het zijn ruime appartementen met keuze uit een tweede slaapkamer of werkkamer. De woningen voldoen aan de BENG-eisen, zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp. Dit alles maakt de woningen zeer energiezuinig.