Opdrachtgever geholpen met een bouwkavel

Succes moet gevierd worden!

We werken al langere tijd voor Kees in ’t Veen Beheer, en hebben o.a. de verbouw voor het kantoorpand in Rotterdam-Europoort verzorgd. Dit keer ging het om een nieuw pand in Berkel en Rodenrijs.

In eerste instantie kwam Kees in ’t Veen bij ons voor nieuwbouw op de huidige locatie aan de industrieweg, hiervoor hadden wij reeds een mooi ontwerp ontworpen. Maar eigenlijk zou de allerbeste optie nieuwbouw op een nieuwe locatie zijn.

Door goede communicatie tussen de Gemeente Lansingerland en Houweling Architecten wisten wij dat de laatste 6 kavels op Oudeland in de verkoop zouden komen. De gemeente Lansingerland bracht de kavels door middel van inschrijving op de markt. Een van deze kavels was dé perfecte kavel door de juiste locatie en de juiste milieuklasse. Wij hebben ons ingeschreven met een prachtige ontwerp ontworpen door collega’s Michel van Soolingen en Hans Houtman.

Het resultaat: Kees in ’t Veen Beheer B.V. heeft de kavel toegewezen gekregen.

Door een vlotte samenwerking met de gemeente is er inmiddels getekend en gaan wij verder met het definitieve ontwerp. Graag willen wij iedereen bedanken voor de prettige samenwerking. Door onze opdrachtgever zijn wij getrakteerd op een heerlijk diner om het behaalde succes met elkaar te vieren!

Ook hulp nodig bij het vinden van een kavel? Uit bovenstaande blijkt dat onze hulp zeker kan helpen bij het aankopen van een kavel.

2023-11-02T11:55:44+01:00