Focus op circulair bouwen en bio-based materialen

Klantwens staat centraal

Wij leggen de focus op circulair bouwen maar de klantwens staat bij ons altijd centraal, ook op het gebied van duurzaam bouwen. Het gaat om comfort, akoestiek, warmte, prettige ruimten, goede woon- of werkbeleving en sfeer.

Maar ook als je kijkt naar de totale kosten van duurzame gebouwen over twintig jaar, dan zie je dat de toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers veel hoger is en dat je het terugziet in toekomstig rendement.

Circulair bouwen en investeren in kennis

Juist in deze tijd investeren we in opleidingen en cursussen. De aangescherpte milieuprestatienorm zorgt ervoor dat duurzaam bouwen en energiezuinig bouwen nog belangrijker wordt.

Kennis over circulair bouwen, het toepassen van bio-based materialen en hergebruik van materialen zorgt ervoor dat we aan deze milieunormen blijven voldoen. Investeren in kennis is een strategische keuze van ons bureau.

Daarbij hebben we een brede klantenkring met een gespreide orderportefeuille. We werken voor zowel particulieren als ontwikkelaars, ondernemers, overheid en zorginstellingen. Veel bedrijven zijn vaste klant, waaronder ondernemers in het topsegment. Bij hen is altijd beweging. We denken mee met en voor de klant en ontwerpen van binnenuit. De spreiding en vaste klanten maken ons bureau minder conjunctuurgevoelig.

We blijven leren door duurzame projecten te ontwerpen. We willen voorop lopen, als architecten kunnen we met enthousiasme, creativiteit en innovatie onze bijdrage leveren.

Meer lezen over onze ontwikkeling, lees dan het blog op de website van Simplicate. Sinds begin dit jaar maken we gebruik van Simplicate, zij waren onder de indruk van onze werkwijze en wilden hier graag een blog over schrijven.

Lees hier meer over onze werkwijze.

2023-11-02T12:01:37+01:00