Stage Middenkaderfunctionaris Bouw van Carlo afgerond

Carlo Verleun begon begin februari aan zijn stage bij ons op kantoor. Na een paar maanden is het alweer tijd om afscheid te nemen. Hij gaat weer naar school om zijn studie af te ronden. Wij wensen hem succes met het vervolg van zijn studie.

Carlo vertelt iets over zichzelf, zijn stage en opleiding

In het derde jaar van mijn opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw is het de bedoeling dat studenten een aantal maanden stage lopen. De afgelopen maanden heb ik de kans gekregen om dit bij Houweling Architecten te doen. Ik ken Houweling Architecten doordat ik onderweg vaak keek naar aansprekende bouwprojecten en bouwborden. Wat ze deden sprak mij erg aan, dus nam ik contact op en er was een stageplek vrij.

Het doel van mijn stage was om te leren hoe het werken op een architectenbureau is, en veel te leren over het tekenen en dat ook zelf te doen. Ik heb in de afgelopen tijd echt veel mogen leren tijdens de stage. Zo heb ik ook naast het tekenen, bouwtechnisch veel geleerd. Ik kreeg goede begeleiding van mijn collega’s tijdens mijn stage.

Het is een fijne werkomgeving en ik werd ook heel fijn ontvangen door iedereen. Daarnaast is het een heel betrokken bedrijf. Door deze goede sfeer kon ik mezelf nog beter ontwikkelen.

Nu ik mijn stage bijna afgerond heb, ga ik na de vakantie van start in het laatste jaar van mijn studie en hoop ik af te studeren. Daarna hoop ik weer verder te studeren. En zoals het er nu uitziet, wil ik na deze studie verder met bouwkunde.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn erkend leerbedrijf en werken veel met de combinatie van werken-leren, met stagiaires en studenten van de Academie van Bouwkunst, HBO en de TU.
Door de jonge en frisse kennis binnen het bedrijf blijven we innoveren. Dit heeft een zeer positieve uitwerking.

2024-06-25T15:23:35+02:00