Skip to main content

Kom in contact

Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Houweling Architecten
Hoekeindseweg 27 
2665 KA Bleiswijk

010–521 59 22
info@houweling-architecten.nl

Het bureau

Wij ontwerpen
van binnenuit

Klantbehoeften voeren de boventoon in ons werk. Uw wensen vormen het ontwerp, het gebouw en de sfeer. Dit noemen wij van binnenuit ontwerpen. Vanzelfsprekend hebben onze bouwwerken een fraaie buitenkant, maar de omgeving van mooie momenten start binnen.

Over ons

Meer dan een architectenbureau

We zijn meer dan een architectenbureau. We zijn betrokken adviseurs die u gedurende het hele proces ontzorgen en begeleiden. Onze specialisten nemen u bij de hand en trekken het project vlot. We brengen het ontwerp tot leven en verfijnen het samen tot het ultieme resultaat. 

Visie

De omgeving
van de toekomst

Bij Houweling Architecten ontwerpen we fraaie, duurzame gebouwen in wisselende bouwstijlen. Onze ontwerpen overtreffen verwachtingen en gaan voor het wow-effect. Wij ontwerpen nú de omgeving van de toekomst.

Wij ontwerpen

Leefkwaliteit
voor generaties

Een omgeving ontwerpen waarin mensen optimaal wonen, werken of recreëren start met het begrijpen van behoeften. En het begrijpen van behoeften start door te luisteren. Door te luisteren, te gaan voor een diepere verbinding en behoeften te visualiseren, realiseren wij de meest unieke en verfijnde ontwerpen. We creëren leefkwaliteit voor generaties door te luisteren, visualiseren en realiseren.

WE

Luisteren

Om voor u het beste resultaat te creëren, is het belangrijk dat wij eerst goed naar u luisteren en uw behoeften begrijpen.

Visualiseren

Door te werken met de nieuwste ontwerptechnieken, kunnen we uw plan vanaf het begin al zeer realistisch visualiseren en verfijnen.

Realiseren

Wij besteden veel aandacht aan de vertaling van het ontwerp vanaf papier naar de werkelijke realisatie.

Bijdragen aan de mooie momenten die mensen beleven.

Als architect en eigenaar van Houweling Architecten hecht ik waarde aan architectuur waar creativiteit, duurzaamheid en beleving centraal staan. Wij willen als architectenbureau bijdragen aan de mooie momenten die mensen beleven. Daarmee ontwerpen wij in feite de omgeving van momenten, ervaringen en herinneringen.

Jan Houweling
Directeur

Optimaal wonen, werken of recreëren?


Expertise  |  Projecten  |  Het bureau  |  De mensen  |  Bouwkavels  |  Vacatures  |  Blog  |  Contact