• Het bureau

    ‘Wij ontwerpen in dienst van de opdrachtgever’

    Wij houden van vormen, materialen en architectuur. Al vanaf het begin, ruim 40 jaar geleden, realiseren we wisselende bouwstijlen, zoals klassieke herenhuizen, moderne luxe villa’s, vrijstaande landhuizen en statige bedrijfspanden.

  • ‘Wij ontwerpen in dienst van de opdrachtgever’
Luisteren
We

Luisteren

In elke woning staat het woongenot van de opdrachtgever centraal. Uit het eerste gesprek filteren wij uw woonwensen. Neem gerust knipsels mee met voorbeelden van woningen, vormen en materialen die u aanspreken. Uw inbreng werken wij uit tot uw persoonlijke ideeënbox. Daarin vindt u onze analyse, ideeën en kostenraming.

We

Visualiseren

Maatvoering. Vormgeving. Materialen. De ideeënbox wordt uitgewerkt naar concretere tekeningen. De indeling van uw woning of bedrijfspand wordt steeds tastbaarder. Met elkaar bepalen we o.a. kamerindeling, locatie van raampartijen, lichtkoepels, technieken op het gebied van duurzaamheid. Een 3D visualisatie of maquette brengt uw droomhuis of bedrijfspand tot realiteit.

Visualiseren
Realiseren
We

Realiseren

De tekeningen zijn definitief, de vergunningen zijn ingediend, de ontwikkelaar en aannemer bekend. Ook tijdens dit gehele proces staan wij naast u. Bezoek aan de bouwlocatie, afstemming met de aannemer, hulp bij de vergunningsaanvragen. U kunt vertrouwen op onze kennis en ervaring op dit vlak.

  • “Wij ontwerpen van binnenuit. Daarmee bedoel ik vanuit het woongenot van de klant, maar ook met hart en ziel vanuit onszelf”

    Marco Moretti | Ontwerper/projectleider

  • “Wij ontwerpen van binnenuit. Daarmee bedoel ik vanuit het woongenot van de klant, maar ook met hart en ziel vanuit onszelf”

Houweling Architecten biedt u duidelijkheid

Maak gebruik van onze expertise op het gebied van architectuur, duurzaam wonen, werken en recreëren.

Duurzaam

Kennis van duurzame toepassingen. In Lansingerland zijn wij dé architect als het gaat om wonen en werken met een duurzaam karakter.

Expertise

Ruim 45 jaar ervaring en meer dan 1000 gerealiseerde projecten. Wij werken met betrouwbare partijen en staan als onafhankelijke partij voor uw belangen.

Kwaliteit

Wij werken met een vast team ervaren architecten, ontwerpers en technische vakmensen.

Creatief

Wij vertalen de ideeën naar een compleet en sluitend ontwerp. Uw woonwens aangevuld met onze expertise van bouw en architectuur.

Zuiver

Heldere afspraken en eerlijk advies. Ons doel is toekomstgericht werken dichtbij onze opdrachtgever en omgeving.

Een kennismakingsgesprek?