FD Gazellen Award in ontvangst genomen

Eind oktober verdienden meerdere bedrijven in Nederland het predicaat FD Gazelle. Dat zijn bedrijven die ten minste 20% in omzet groeiden van 2020 tot en met 2022. Donderdag 23 november 2023 bekroonde het FD in Theater Amsterdam de 1003 FD Gazellen van 2023. Het is de twintigste keer dat de prijzen voor de snelst groeiende bedrijven zijn uitgereikt.

Wij zijn één van de FD Gazellen 2023

Een mooie prestatie die we als team hebben gehaald.
Dank aan alle collega’s en natuurlijk ook aan alle opdrachtgevers voor het vertrouwen.
We blijven met veel plezier luisteren, visualiseren en realiseren.
Houweling Architecten is het Award winning architectenbureau in Lansingerland.

Hoe leuk om dit moment samen als broer en zus te vieren!

Natuurlijk hebben we deze prijs namens het hele team van Houweling Architecten in ontvangst genomen en danken we deze Award door de inzet, creativiteit, enthousiasme en klantgerichtheid van ál onze collega’s.

Ook onze klanten zijn wij dankbaar voor de mooie samenwerkingen waardoor wij steeds weer mooie plannen mogen maken, als bureau groeien, bloeien en innoveren. Bedankt!

Extra bijzonder om als broer en zus de Award in ontvangst te nemen. We zijn een familiebedrijf en vinden de cultuur en sfeer die daarbij past ook zo belangrijk. Soms voelen we ons eigenlijk gewoon één grote familie en is er naast hard werken ook veel plezier en gezelligheid.

Als collega’s vieren we dan ook regelmatig mooie momenten, en zijn er gezellige borrels. Sigrid werkt al jaren voor ons vanuit Groningen. Dat gaat enorm goed, maar de afstand zorgt er wel voor dat ze minder vaak bij de ‘viermomenten’ kan zijn. Extra leuk dus om dit moment samen te pakken.

Nog even nagenieten en dan weer snel met veel enthousiasme en creativiteit aan de slag zodat we volgend jaar opnieuw van de partij kunnen zijn

2023-12-04T16:11:52+01:00