Skip to main content

Kom in contact

Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Houweling Architecten
Hoekeindseweg 27 
2665 KA Bleiswijk

010–521 59 22
info@houweling-architecten.nl

Zorgwoningen

Fijne omgeving
voor cliënten én medewerkers

Samen met u ontwerpen we zorgwoningen die voldoen aan de hedendaagse zorgeisen en aan de veranderende behoeften van cliënten. Wij denken mee en ontwerpen toekomstbestendige zorgwoningen die kloppen op alle niveaus.

EXPECT
MORE

Locatie advies

We begrijpen dat het inpassen van de benodigde zorg op de gekozen locatie een uitdaging is. Onze adviseurs leven zich in in de behoeften van uw doelgroep, denken mee en geven advies. 

Virtual Reality

We visualiseren uw wensen en brengen deze tot leven in een schetsplan, 3D-visualisatie en Virtual Reality. Zo ervaart u hoe het zorgcomplex eruit komt te zien en weten wij het ontwerp tot in perfectie te verfijnen.

Duurzaam ontwerp

De behoeften van cliënten veranderen en daarmee ook de indeling van zorgwoningen. Door maatwerk te combineren met slimmer en sneller werken realiseren we een duurzaam en onderhoudsarm ontwerp.

Betrokken adviseurs

Wij hebben hart voor de zorg. Onze betrokken adviseurs realiseren ontwerpen die optimaal passen bij de behoeften van uw cliënten. Iedereen binnen ons team heeft ditzelfde doel voor ogen.

Ik heb Houweling Architecten ervaren als een meedenkend bedrijf dat echt geïnteresseerd is in de zorg. Het ontwerp ontstond echt van binnenuit. Ze begrepen dat naast de visuele uitstraling, het interne proces bij zorggebouwen belangrijk is.

Ronald Jongejan | ASVZ

Ze begrijpen wat belangrijk is binnen de zorg.

Advies

Zorgconcepten

Bent u op zoek naar een partner die in een vroeg stadium kan meedenken over ruimtelijke vraagstukken in de zorg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een brede knowhow en faciliteren dit graag met onze zorgconcepten.

Meer weten over onze onderscheidende aanpak?

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op of download alvast onze bedrijfsbrochure.

Zorgwoningen die aansluiten
op de behoeften van cliënten?


Expertise  |  Projecten  |  Het bureau  |  De mensen  |  Bouwkavels  |  Vacatures  |  Blog  |  Contact