Skip to main content

Kom in contact

Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Houweling Architecten
Hoekeindseweg 27 
2665 KA Bleiswijk

010–521 59 22
info@houweling-architecten.nl

Stedenbouw

Leefomgevingen
creëren voor generaties

Samen met u ontwerpen we een plek waar mensen optimaal wonen, werken en/of recreëren. Met de juiste balans tussen ambities en haalbaarheid. Met Houweling Architecten als creatief partner, die ook commercieel meedenkt, maakt u een overtuigend plan.

EXPECT
MORE

Relatie met gemeenten

Wij hebben goede relaties met omliggende gemeenten. We weten de gezamenlijke visie door te vertalen naar een overtuigend plan. Daarbij adviseren we u in alle benodigde aanvragen.

Grote slagingskans

We verliezen de haalbaarheid van een project nooit uit het oog en weten de mogelijkheden maximaal te onderzoeken. Onze ontwerpen zijn doeltreffend en worden daadwerkelijk gerealiseerd.

Maximale waarde

We ontwerpen mooie en duurzame gebouwen die de leefomgeving verbeteren en de waarde verhogen. Gebouwen met klasse en verfijning waarin mensen optimaal kunnen wonen, werken of recreëren.

Sociale cohesie

We hebben aandacht voor diveristeit en de mate waarin bewoners zich met elkaar en hun leefomgeving verbonden voelen. Ook de samenhang met groen en water wordt meegenomen.

Houweling Architecten snapte mijn ambitie gelijk. Met ervaring in particuliere villa’s zijn ze sterk in unieke projecten. Ze ontwerpen waar de markt behoefte aan heeft. Tegelijkertijd hebben ze ook commercieel inzicht. Houweling is een creatieve en betrokken partner die afspraken nakomt.

Martijn Brekelmans | Pure Development

Ze zetten de behoeften van bewoners centraal.

Advies

Stedenbouwkundige concepten

Heeft u behoefte aan iemand die in een vroeg stadium meedenkt met ruimtelijke vraagstukken op het gebied van stedenbouw? We beschikken over een brede kennis en faciliteren dit middels onze concepten.

Meer weten over onze onderscheidende aanpak?

Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze. Neem vrijblijvend contact met ons op of download alvast onze bedrijfsbrochure.

Samen een overtuigend bouwplan
ontwikkelen?


Expertise  |  Projecten  |  Het bureau  |  De mensen  |  Bouwkavels  |  Vacatures  |  Blog  |  Contact