• Bouwkavels

  ‘Van bouwkavel naar droomhuis’

  Wanneer u een unieke woning wilt laten bouwen die tot in detail voldoet aan uw persoonlijke woonwensen, dan kiest u voor maatwerk bouwen op een vrije kavel. Of u nog een bouwkavel zoekt of al één op het oog heeft, wij helpen u met het gehele proces tot aan de daadwerkelijke bouw.

  Neem contact op

 • ‘Van bouwkavel naar droomhuis’
Vergunningen | wet - en regelgeving

Een zorgeloos traject

U wilt zorgeloos uw droomhuis realiseren op een bouwkavel, maar daar komt veel bij kijken. Denk aan wet- en regelgeving, vergunningen, maatvoering en/of het wijzigen van de bestemming. Dankzij jarenlange kennis en ervaring weten wij welke stappen u moet doorlopen en hoe u wellicht vergunningvrij kunt bouwen. Samen met u doorlopen we het hele traject van woonwensen tot aan de bouw.

> ik wil meer informatie

Ligging | omgeving | sfeer en wensen

Uw woonwensen realiseren

Bij het kiezen van een geschikte bouwkavel is het belangrijk op bepaalde zaken te letten om uw woonwensen mogelijk te maken. Als architect kijken wij door een andere bril naar uw bouwkavel. Wij beoordelen onafhankelijk of de kavel echt bij u en uw woonwensen past. We kijken verder dan woonoppervlakte; ook uw behoeften qua inrichting en sfeer worden door ons meegenomen.

> ik wil persoonlijk advies

Data en inzicht in aanbod

De juiste bouwkavel vinden

Er is momenteel veel vraag en weinig aanbod in bouwkavels. Het kan hierdoor moeilijk zijn om er op tijd bij te zijn en de juiste bouwkavel te vinden. Als architectenbureau zitten we hier bovenop, beschikken we over een relevant netwerk en hebben we een actueel overzicht van beschikbare kavels. Als uw kavel hier nog niet tussenstaat gaan we actief op zoek naar iets dat wel bij uw wensen past.

> ik wil een afspraak

Meer informatie?

Wij begeleiden particulieren in het proces van de aankoop van een kavel tot ingebruikname van de grond. Voor meer informatie over bouwkavels neem contact op met Mieke Veldkamp, tel 010-521 59 22 of email mieke@houweling-architecten.nl.

 • “Het realiseren van uw droomhuis begint bij het vinden van de juiste bouwkavel.”

  Mieke Veldkamp | adviseur

 • “Het realiseren van uw droomhuis begint bij het vinden van de juiste bouwkavel.”