Skip to main content

Kom in contact

Heeft u een vraag of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Houweling Architecten
Hoekeindseweg 27 
2665 KA Bleiswijk

010–521 59 22
info@houweling-architecten.nl

Bouwkavels

Van kavel
naar droomplek

Wanneer u een uniek pand wilt laten bouwen dat tot in detail voldoet aan uw wensen, dan kiest u voor maatwerk bouwen op een vrije kavel. Dat kan gaan om uw droomhuis, maar ook om uw nieuwe bedrijfspand. Of u nog een bouwkavel zoekt of al één op het oog heeft, wij begeleiden u in het proces van het zoeken tot aan het in gebruik nemen van een kavel.

Wet- en regelgeving

Een zorgeloos traject

U wilt zorgeloos uw droomhuis of bedrijfspand realiseren op een bouwkavel, maar daar komt veel bij kijken. Dankzij jarenlange kennis en ervaring weten wij welke stappen u moet doorlopen en hoe u wellicht vergunningvrij kunt bouwen. Samen met u doorlopen we het hele traject van wensen tot aan de bouw.

Ligging en omgeving

Uw wensen realiseren

Bij het kiezen van een geschikte bouwkavel is het belangrijk op bepaalde zaken te letten om uw wensen mogelijk te maken. Als architect kijken wij door een andere bril naar uw bouwkavel. We beoordelen onafhankelijk of de kavel bij u en uw wensen past. We kijken verder dan oppervlakte.

Inzicht in aanbod

De juiste bouwkavel vinden

Er is momenteel veel vraag en weinig aanbod in bouwkavels. Het kan hierdoor moeilijk zijn om de juiste bouwkavel te vinden. Als architectenbureau beschikken we over een relevant netwerk en hebben we een actueel overzicht van beschikbare kavels. Als uw kavel hier nog niet tussenstaat gaan we actief op zoek voor u.

Wij vinden voor u de juiste bouwkavel.

Wij begeleiden u in het proces van het zoeken tot aan het in gebruik nemen van een kavel. Wilt u meer informatie over bouwkavels? Neem dan contact met mij op, ik denk met u mee.

Mieke Veldkamp
Adviseur

Een kavel en ontwerp die
aansluiten bij uw wensen?


Expertise  |  Projecten  |  Het bureau  |  De mensen  |  Bouwkavels  |  Vacatures  |  Blog  |  Contact