Verkaveling ten behoeve van 4 woningen Berkel en Rodenrijs
Verkaveling

Verkaveling ten behoeve van 4 woningen Berkel en Rodenrijs

 

  • Project: Verkaveling ten behoeve van 4 woningen 
  • Locatie: Noordeindseweg, Berkel en Rodenrijs, gemeente Lansingerland
  • Ontwerpjaar: 2011

 

Bijzonderheden

De nieuwe woningen worden achter de bestaande lintstructuur van de singel gebouwd. Van de vier nieuwe kavels zijn er drie langs de vaart gesitueerd. Het betreffen relatief diepe kavels. De nieuwe bouwvolumes worden volgens een gestaffelde rooilijn op de kavels geplaatst waardoor en korrelige structuur ontstaat. De oriëntatie van de nieuwe bouwvolumes is gericht op het nieuw geïntroduceerde binnenplein met retentievijver. Op deze wijze wordt een hofachtige structuur gecreëerd. 

Verkaveling Tbv 4 Woningen Berkel En Rodenrijs 1
Verkaveling Tbv 4 Woningen Berkel En Rodenrijs 2
Verkaveling Tbv 4 Woningen Berkel En Rodenrijs 3
Verkaveling Tbv 4 Woningen Berkel En Rodenrijs 4