Nieuwe ontwikkelingen

Merkbouwtraject met Vandeez

Na een nieuwe huisstijl en website in 2016, vonden wij het belangrijk om opnieuw te kijken of ons verhaal en uitstraling nog in lijn zijn met de doelen die wij voor ogen hebben. Met creative agency Vandeez zijn wij een merkbouw traject gestart. Hierbij zetten wij ons merk Houweling Architecten klaar voor de komende jaren, zowel in missie, visie, als in uitstraling en communicatie.
We nemen u graag mee in dit proces.

Traject Vandeez Brainstorm

Voor dit merkbouw traject zijn we eerst naar binnen gekeerd en hebben vragen beantwoord als: wie zijn we, wat is onze historische kracht en wat zijn onze missie, visie en merkwaarden? Daarna zijn we naar ons speelveld gaan kijken. Wie is onze doelgroep en wat zijn de behoeften van deze groep? En hoe onderscheiden we ons hierin ten opzichte van andere architectenbureaus? Op basis van deze inzichten hebben we bepaald hoe we ons willen uiten richting de buitenwereld.

De komende weken gaan we aan de slag met de doorvertaling hiervan door het te visualiseren en realiseren in een nieuwe website. Zodra deze online staat houden we u uiteraard op de hoogte. Wordt vervolgd!

Tags: blog