Uitbreiding Team
Nieuwe ontwikkelingen

Uitbreiding Team

De afgelopen maanden is ons team uitgebreid met een ontwerper, heeft Barry afscheid genomen als secretaresse en is Lianne full time bij ons komen werken als secretaresse. Misschien heeft u al kennis gemaakt met één van hen. 

Lianne en Erik stellen zich aan u voor. Het afscheid van Barry kunt u in een ander blog teruglezen.

2021 10 12 Erik En Lianne

Lianne

Mijn naam is Lianne Eijlers en ik ben in augustus gestart bij Houweling Architecten. Ik bewaak het fort aan de receptie als secretaresse.

Dit jaar heb ik mijn diploma tot secretaresse gehaald bij Schoevers en kan ik mijn geleerde vaardigheden eindelijk toepassen in de praktijk. Hiervoor heb ik dierverzorging gestudeerd, iets totaal anders. Maar mijn keuze tot een omscholing bleek juist want ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. Hoewel ik altijd een dierenliefhebber zal blijven, hou ik dat liever als hobby dan carrière.

Het voordeel van dit werk is toch echt wel de afwisseling. Hoewel ik van acht tot vijf op kantoor zit, is geen enkele dag hetzelfde. De ene dag ben ik meer met interne dingen bezig terwijl ik de andere dag juist meer bezig ben met klanten en hand en spandiensten. Ik heb nog veel te leren, maar met zulke fijne collega’s heb ik er alle vertrouwen in dat dat wel goed gaat komen!

Naast mijn werk hou ik ervan om een lekker potje te gamen thuis op de bank, of op stap te gaan en de natuur in te trekken. Een keer zonder telefoon aan, zonder oordopjes in mijn oren, mindfull in het moment te leven omringd door groen en bos, zijn momenten die ik koester. Even tot stilstand te komen om naar de lucht te kijken, een groepje mooie madeliefjes te bewonderen of te kijken naar een prachtige roofvogel die overvliegt.

Erik

Hoi! Ik ben Erik en sinds 7 juni werkzaam bij Houweling Architecten. Voorheen gestudeerd en gewerkt in het noorden van Nederland. Om daarna te verhuizen naar de Randstad voor een vervolgstudie Architectuur aan de TU in Delft. Tijdens mijn vervolgstudie ben ik in aanraking gekomen met diverse disciplines binnen de architectuur wereld; waaronder woningbouw en parametrisch ontwerpen.

Bij Houweling Architecten heb ik een nieuwe uitdaging gevonden. De betrokkenheid van begin tot eind in het ontwerpproces, alsmede de persoonlijke sfeer met klanten en collega’s geven mij uitdaging om vooruit te gaan.
Binnen het team ga ik mij bezig houden met het uitwerken en ontwerpen van diverse woningen, aan- of uitbouwen en kantoren. Hierbij kan ik mee praten over hoe iets gemaakt moet worden en of het esthetisch ook goed uit de verf gaat komen.
Een stuk enthousiasme hoort centraal te staan binnen de ontwerpopgave. Ik ben daarom ook erg enthousiast in het overbruggen van een idee naar een product.
In mijn vrije tijd klus ik daarom graag en sta ik bij vrienden en familie bekend als een creatieve doener.

Tags: blog