Afscheid van Barry
Nieuwe ontwikkelingen

Afscheid van Barry

Na 11 jaar werkzaam op ons kantoor als secretaresse, heeft Barry het besluit genomen om te gaan stoppen met werken. Natuurlijk hebben we haar vertrek niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als afscheid heeft ze zelf ook nog iets geschreven. We wensen haar veel geluk voor de toekomst en bedanken haar voor de 11 jaar bij ons op kantoor.

Afscheid Barry 1
Afscheid Barry 2
Afscheid Barry 3

AFSCHEID

We kennen allemaal het lied ‘Afscheid nemen bestaat niet’

Heel lang dacht ik dat ook. Want als je al ruim 11,5 jaar ergens met plezier als secretaresse werkt, met toffe collega’s, onder fijne werkomstandigheden in een heel mooi kantoor, dan denk je toch niet aan afscheid nemen? Nee natuurlijk niet! ‘Afscheid nemen bestaat niet’

En toch… Vrijdag 10 september heb ik de deur van Houweling Architecten voor de laatste keer achter me dicht getrokken. Ik zal daar niet meer achter de balie zitten, de telefoon aannemen, de trappen op en af lopen, klanten ontvangen, zorgen voor de koffie en thee, aannemers bellen, afspraken maken, e-mails versturen, allerhande typewerk verrichten, mappen aanmaken, tekeningen snijden en vouwen, documenten wegbrengen, banketletters bestellen, de boodschappen inslaan, personeelsuitjes organiseren enzovoort enzovoort…

Een bitterzoet afscheid, want ik weet dat ik de collega’s en ‘mijn plekje’ daar zal gaan missen. Maar ik weet ook dat waar een deur dicht gaat, een andere deur open gaat, zelfs al open stáát. Het leven kent zoveel mooie verrassingen en dan moet je soms keuzes maken. Want een mens kan nu eenmaal niet álles.

Graag wil ik Jan (en Joop, want hij heeft mij per slot van rekening zoveel jaar geleden aangenomen) en zeker ook alle collega’s hartelijk bedanken voor de vele jaren van samenwerking, de mogelijkheden die geboden zijn en alle mooie dingen die in de afgelopen jaren de revue zijn gepasseerd.

Ik wens Houweling Architecten veel succes in de toekomst toe.

Barry Brandhorst

Tags: blog