Uitbreiding team Houweling Architecten
Nieuwe ontwikkelingen

Uitbreiding team Houweling Architecten

Ons team is uitgebreid met architect (Michel van Soolingen) en een klant- en vastgoedadviseur (Mieke Veldkamp). Een vastgoedadviseur is nieuw voor ons bureau, dankzij Mieke hopen we u nog beter te kunnen helpen in het voortraject bij uw bouwplannen. Michel en Mieke stellen zich hieronder graag voor. 

Via deze link kunt u ook kennis maken met ons complete team. 

2020 10 05 Michel En Mieke
2020 10 05 Personeel HA Social Media

Maak kennis met Michel

Mijn naam is Michel, sinds september werkzaam als architect bij Houweling Architecten. Al tijdens mijn studie bouwkunde aan de TU Delft vond ik het ontwerpen van multifunctionele gebouwen en woongebouwen interessant. Bij mijn vorige baan hield ik me dan ook bezig met diverse architect- en ingenieurswerkzaamheden, zoals het ontwerpen van scholen en woningen, renovaties, uitbreidingen of complete nieuwbouw.

Werken bij Houweling Architecten past bij mij vanwege het duidelijke focusgebied binnen het architectenvak, de ontwerpopgave staat namelijk centraal. Het spectrum aan werkgebieden en de werkzaamheden is overzichtelijk, wat de kwaliteit ten goede komt. Daarnaast is het team compact en gemotiveerd, waarbij de onderlinge lijnen kort zijn. Kortom, een fijne werksfeer. 
Ik ga mij bezighouden met het uitdenken en ontwerpen van bouwwerken. Voornamelijk van initiatieffase tot en met voorlopig- of definitief ontwerp. Ik begeleid klanten tijdens het ontwerpproces en bij het maken van keuzes. Het opzetten van plannen in de opstartfase vind ik leuk en uitdagend. De eerste schetsen, de wording van een gebouw.

Naast mijn werk heb ik interesse in voetbal, hardlopen en reizen. En steek ik met plezier veel tijd en energie in mijn gezin, met twee jonge kinderen.

Maak kennis met Mieke

Hallo! Ik ben Mieke en sinds 1 oktober werkzaam bij Houweling Architecten. Een hele gave nieuwe uitdaging voor mij!

Na mijn studie Hoge Hotelschool Maastricht ben ik werkzaam geweest in de hotellerie, evenementenbranche en daarna per toeval in het makelaarsvak gerold. Samen met mijn vader heb ik een makelaarskantoor gehad in de omgeving Lansingerland. De afgelopen 10 jaar heb ik hier met heel veel plezier mogen werken, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij Houweling Architecten, waar mijn achtergrond als makelaar en kennis van de omgeving zeer goed van pas komen. Binnen het team ga ik mij bezighouden met het zoeken naar bouwkavels in de omgeving (zowel voor de zakelijke als de particuliere markt), het wijzigen/aanvragen van bestemmingsplannen, klantcontacten onderhouden en nog veel meer. 

Buiten mijn werk om geniet ik van ons heerlijke gezin met inmiddels twee kleine kinderen. Daarnaast vind ik het heel ontspannend om in de buitenlucht te sporten zoals hardlopen of bootcampen. 

Tags: blog