Overhandigen cheque Humanitas Lansingerland
Nieuwe ontwikkelingen

Overhandigen cheque Humanitas Lansingerland

Voor ons jubileumfeest en het afscheid van Joop Houweling konden de gasten een donatie geven voor het werk van Humanitas Lansingerland.

Deze week hebben we een mooie cheque overhandigd mede namens alle genodigden van het jubileumfeest. 

We steunen graag het werk van Humanitas in Lansingerland, de cheque is in het bijzonder bedoeld voor het project Home-Start in Lansingerland.

Deze week ook in De Heraut.

Humanitas Overhandigen Cheque 1
Humanitas Overhandigen Cheque 2

Wij ontwerpen gebouwen om mensen nog gelukkiger te maken in hun woon- en werkomgeving. Dit gunnen we ook aan gezinnen die het moeilijk hebben. Home-Start helpt daarbij.

Wat is Home-Start?

Ieder gezin kent lastige tijden. Maar kun je ’t als ouder echt even niet aan? Dan helpt Home-Start je. Want een steuntje in de rug doet wonderen. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor, geeft nuttige tips en wijst op voorzieningen en regelingen.

Spanningen, geldgebrek, opvoedingsproblemen. In elk gezin komen wel eens moeilijke tijden voor. Meestal kunnen gezinnen hun problemen zelf oplossen. Maar soms hebben gezinnen behoefte aan een luisterend oor of ondersteuning bij de opvoeding.

Met Home-Start willen we voorkomen dat alledaagse problemen in gezinnen uitgroeien tot ernstige en langdurige problemen. Dit doen we door getrainde vrijwilligers in te zetten die zelf ook opvoedervaring hebben.

Meer informatie vindt u op de website van Humanitas Lansingerland.

Wilt u ook een donatie geven aan Humanitas, dat kan via deze link

Tags: blog