Woning Berkel en Rodenrijs opgeleverd
Nieuwe ontwikkelingen

Woning Berkel en Rodenrijs opgeleverd

Deze mooie rietgedekte woning met zwembad in Berkel en Rodenrijs is eind vorig jaar opgeleverd. We zijn trots op het resultaat en laten daarom graag de nieuwste foto's zien.

Dit landhuis heeft een grote woonkeuken. Het tuinhuis is in stijl met de woning ontworpen, met het zwembad aan de achterzijde vormt het een schitterend geheel. 

Ton Lutzstraat Opgeleverd 2019 06 06 1
Ton Lutzstraat Opgeleverd 2019 06 06 2
Ton Lutzstraat Opgeleverd 2019 06 06 3
Ton Lutzstraat Opgeleverd 2019 06 06 5

Houweling Architecten

Onze kracht is om goed te luisteren en de vertaalslag te maken naar een ontwerp, gebouw en sfeer waarin mensen graag willen zijn. Wij ontwerpen mooie en duurzame gebouwen, met de modernste programma’s en technieken, om klanten en gebruikers de ruimte en omgeving te bieden waarin zij optimaal kunnen genieten van het wonen, werken en recreëren.

Wij hechten waarde aan architectuur waarbij creativiteit, duurzaamheid, en beleving centraal staan. Ons doel is dat de gebouwen en ruimten bijdragen aan de mooie momenten die klanten en gebruikers beleven. Daarmee ontwerpen wij in feite de omgeving van momenten, herinneringen en ervaringen.

Binnen ons bureau is een prettige sfeer waarbinnen betrokken medewerkers met elkaar samenwerken aan heel diverse projecten in een enthousiast en gedreven team. En dat doen we al 45 jaar met veel plezier!

 

Tags: blog