Houweling Architecten visualiseert met 3D printer
Nieuwe ontwikkelingen

Visualiseren met 3D printer

Wij luisteren, visualiseren en realiseren

In deze blog vertellen we u iets meer over het visualiseren van ontwerpen. 

Om voor u het beste resultaat te creëren, is het belangrijk dat wij eerst goed naar u luisteren.

Daarna volgt de visualisatie. Door te werken met de nieuwste ontwerptechnieken, kunnen we uw plan vanaf het begin al zeer realistisch visualiseren.

2019 02 21 Blog 3dprinter 1
2019 02 21 Blog 3dprinter 2
2019 02 21 Blog 3dprinter 3
2019 02 21 Blog 3dprinter 4

Maatvoering. Vormgeving. Materialen. De ideeënbox uit eerdere gesprekken wordt uitgewerkt naar concretere 2D en 3D-tekeningen.
De indeling van uw woning of bedrijfspand wordt steeds tastbaarder. Met elkaar bepalen we o.a. kamerindeling, locatie van raampartijen, lichtkoepels, technieken op het gebied van duurzaamheid.
Een 3D visualisatie of maquette brengt uw droomhuis of bedrijfspand tot realiteit.
Maar in de afgelopen tijd hebben we ook al meerdere keren gebruik gemaakt van onze 3D printer. Met een geprint model krijgt de klant een nog beter beeld van het ontwerp van zijn woning of bedrijfspand. Een 3D print maakt de ideeën tastbaar, het is een gedetailleerd schaalmodel dat voor iedereen te begrijpen is. Waar het bij een tekening soms lastig is om een goede voorstelling van het plan te maken, is een 3D print heel helder en te begrijpen. Het schaalmodel brengt ideeën tot leven en geeft opdrachtgevers al een gevoel bij hun toekomstig pand.

Na het visualiseren volgt het realiseren. Wij besteden veel aandacht aan de vertaling van het ontwerp vanaf papier naar de werkelijke realisatie.

Tags: blog