Plan Landrijk Cottage een succes
Nieuwe ontwikkelingen

Plan Landrijk Cottage een succes

Het door ons ontworpen project Landrijk Cottage, dat wij in opdracht van Schouten hebben ontworpen, is een succes gebleken. Landrijk Cottage is een deelplan binnen de wijk Ackerswoude, een nieuwe woonwijk ten oosten van het centrum van Pijnacker.

De eerste fase bestaat uit 43 woningen, de tweede uit 37 woningen, totaal hebben wij hier 80 woningen ontworpen in de karakteristieke cottage-stijl of landelijk moderne stijl.

De eerste fase is bijna helemaal verkocht. De nieuwe fase van 37 woningen is in februari in de verkoop gegaan en al direct voor 100% onder optie. Het gaat om royale herenhuizen, twee-onder-één-kap villa’s en vrijstaande villa’s.

De woningen in Landelijk Cottage stijl kenmerken zich door gebruik van metselwerk en keimwerk, helderheid in hoofd- en bijvormen en eenheid in verbijzonderingen en materialisatie. Bij het ontwerpen van de plattegronden is het woongenot van de bewoners als uitgangspunt genomen.

Bij het ontwerp van de woningen is er in veel opzichten naar duurzaamheid gekeken. Alle woningen zijn standaard voorzien van zonnepanelen. Hiermee voldoen zij aan de actuele eisen voor nieuwbouw op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Naast zonnepanelen zijn de woningen ook voorzien van hoogwaardige warmte-isolatie in de gevel, begane grondvloer en de daken. Ook wordt er driedubbel isolerende beglazing, vloerverwarming, en een energiezuinige ventilatie toegepast.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.landrijkcottage.nl

2017 04 06 Landrijk Cottage Een Succes 2
2017 04 06 Landrijk Cottage Een Succes 3
2017 04 06 Landrijk Cottage Een Succes 4
2017 04 06 Landrijk Cottage Een Succes 5

Tags: blog